10 celebrități care au Mercur în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Pexels.com
Pexels.com

Descoperă cele 10 personalități cu Mercur în Capricorn. 

Oamenii cu Mercur în Capricorn în astrologie sunt în general considerați practici, concentrați și orientați spre obiective. Această poziție planetară arată că aceștia adoptă o abordare serioasă și practică a gândirii și comunicării lor. Nu le place să-și piardă timpul cu discuții fără sens, ci aleg să fie scurți și la obiect. Ei sunt foarte muncitori și aleg să fie disciplinați când vine vorba de viața profesională. Planifică și organizează, sunt rezistenți la stres, au o gândire analitică și o abordare pragmatică.

Alex Turner

Alex Turner este solistul trupei Arctic Monkeys. Totodată, el este producător muzical și scriitor de cântece. Formația s-a înființat chiar în garajul lui Alex unde au repetat timp de un an până la prima apariție live. Mai multe publicații au menționat despre artist că este o fire rezervată și că nu caută interacțiuni. De asemenea, își ține viața personală cât se poate de privată. Despre sine a declarat că este obsedat de control. Caracteristicile sale reflectă poziția lui Mercur în Capricorn în astrograma sa.

Nostradamus

Michel de Nostredame a fost un faimos astrolog, medic, cabalist și farmacist francez. A cunoscut celebritatea datorită profețiilor aduse sub formă de catrene, deseori greu de descifrat. Caterina de Medici, Regina Franței, a apelat de câteva ori la serviciile sale pentru a-i face câteva profeții. Unele din ele, deși au fost criptice, s-au împlinit într-o formă sau alta. Faima sa a rămas controversată, chiar și până în zilele noastre.

Anthony Hopkins

Hopkins este actor, compozitor, regizor și producător de film. Cel mai cunoscut rol al său este cel al doctorului Hannibal Lecter. Dacă analizăm rolul care i-a adus multă considerație din partea publicului, putem spune că îi s-a potrivit de minune. Hannibal avea un aer misterios, rezervat, era deștept și foarte practic. Personajul lui Thomas Harris a avut un caracter sumbru, plăceri ciudate, dar nimeni nu i-a putut contesta inteligența remarcabilă. Unui om cu Mercur în Capricorn i este foarte ușor să interpreteze astfel de rol deoarece se potrivește cu tipul acestora de caracter.

Volodymyr Zelensky

Președintele Ucrainei a intrat în atenția publicului de la izbucnirea Războiului din Ucraina. Acesta a arătat rezistență față de atacuri, perseverență, a venit cu planuri strategice și nu s-a lăsat înfrânt. Comunicarea lui cu privire la desfășurarea războiului a fost tot timpul practică, explicând doar detaliile necesare despre ceea ce se întâmplă.

Patrick Dempsey

Actorul a devenit iubit de către public datorită rolului său din serialul „Anatomia lui Grey”. Cine nu a suferit după decesul dr. Derek Shepherd? Patrick mai este și pilot de mașini de curse. A cochetat și cu lumea afacerilor, cât și cu filantropia. Trebuie să fii o persoană muncitoare și dedicată, așa cum îi este caracteristic lui Mercur în Capricorn pentru a rezista unui serial atât de lung și complex, cum este cel în care a jucat.

Ashley Benson

Actriță, model și cântăreața, Ashley a devenit cunoscută datorită rolului lui Hanna Marin din serialul „Micuțele Mincinoase”. Probabil că a fost atrasă să interpreteze acest personaj deoarece și Hanna a fost tot timpul practică, scurtă și la obiect, orientată către scopuri.

Christian Dior

Un nume remarcabil care nu va pieri prea curând. Cine nu a auzit de cunoscutul brand Dior? Și cine putea să lase o amprentă atât de mare și ceva să dăinuie atât de mult, dacă nu cineva cu Mercur în Capricorn? Nu a avut resurse financiare când era mic și a trebuit să caute o cale să se întrețină singur. Se pare că a reușit mai mult de atât, dacă analizăm puterea brand-ului pe care l-a creat!

Maria, Regina Scoției

Maria a moștenit tronul Scoției când avea doar 6 zile. A fost căsătorită cu Francis, regele Franței, dar soarta ei ca și regină consort nu a durat foarte mult deoarece soțul ei a murit de tânăr. A fost într-un conflict permanent cu verișoara sa, Elisabeta I, din cauza drepturilor pe care le-ar fi avut și ea la tronul Angliei. Din păcate, deși a fost o luptătoare pe care viața a purtat-o în diferite locuri, a sfârșit tragic.

Gabriel Macht

Toată lumea care a văzut serialul Suits, trebuie să-l fi iubit pe avocatul Harvey Specter, totodată pe Gabriel care-l interpretează. Cine nu a avut ceva de învățat de la Harvey? Gabriel l-a interpretat atât de bine, încât a cunoscut imediat faima. Harvey este un personaj care-ți indică Mercur în Capricorn, de la modul cum aborda situațiile până la comunicarea sceptică pe care o avea.

Lara Fabian

Lara Fabian este o cântăreață și compozitoare pop belgiano-canadiană. Ea a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume începând cu 2021 și este unul dintre cei mai bine vânduți artiști belgieni din toate timpurile.

Toți au în comun dedicarea pe care au avut-o în cariera lor. Putem observa foarte ușor trăsăturile lui Mercur în Capricorn cum se regăsesc în aceste personalități remarcante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel