10 motive pentru care iubim Peștii, ultimul semn al zodiacului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

În curând, Soarele intră în semnul Peștilor, ultimul din zodiac! Între 19 februarie şi 20 martie, îi vom sărbători pe acești nativi, așa că iată care sunt motivele pentru care îi iubim.

Zodia Pești este ultima din ciclul celor 12 zodii. Poartă și numele de "infernul zodiacului". Dincolo de dramatismul ușor exagerat, poate să fie și o mică doză de adevăr.

Trebuie să îți amintim că Zodia Pești este guvernată de două planete: Jupiter și Neptun. Vorbim despre o zodie feminină, de apă.

Pe 19 februarie, Soarele părăsește semnul Vărsătorului și intră în Pești! Așa că emoțiile vor fi în centrul atenției până la 20 martie. Suntem chiar îndemnați să acordăm atenție emoțiilor și să ne ocupăm de ele cum se cuvine.

De fapt, putem spune că este curățenia dinaintea primăverii în sufletul nostru, în care trebuie să ne schimbăm prioritățile. Vine și o etapă perfectă pentru a evada puțin din cotidian. Ne putem muta atenția către tărâmul creativității și al imaginației. Totodată, poți să citești cărți noi, să vezi filme, documentare și să începi să creezi ceva.

De ce iubim Peștii?

1. Au o latură creativă bine dezvoltată

Peștii sunt nativi care apreciază arta și frumusețea, având o latură creativă bine determinată. Cel mai probabil, nativii acestei zodii se uită cu atenție la modul în care se îmbracă și decorează casa cu grijă. Poți să fii plin de idei creative sau ai hobby-uri și pasiuni care te ajută să îți exprimi emoțiile. Mulți dintre nativi sunt talentați la scris, muzică sau alte categorii artistice.

2. Sunt atrași de domenii spirituale sau de misticism

Nu știi cu cine să vorbești despre lucruri spirituale sau mistice? Peștii sunt oamenii pe care te poți baza! Este posibil să fii un nativ care este încântat de subiecte interesante precum astrologia, tarotul sau religia. Vrei să îți înțelegi viața într-un mod mai amplu, ca să fii mai conștient de propriul sine.

3. Sunt sensibili

Nativii acestei zodii sunt caracterizați de sensibilitate, dar și de puțină naivitate. Însă, datorită sensibilității, poți găsi cu ușurință un limbaj comun cu orice persoană. Dacă ești Pești, poți fii empatic, afectuos si te gândești la ceilalți, aproape fără limite. Da, poți să plângi la filme romantice și să te emoționeze chiar și cele mai mici gesturi. Des, aceste emoții te copleșesc.

4. Petrec mult timp în propria companie

Adesea, Peștii sunt catalogați ca fiind mai introvertiți. Iar asta nu este un lucru rău. Unor nativi, petrecerile cu sute de persoane li se par pur și simplu copleșitoare. Deși le face plăcere să stea cu prietenii și să petreacă timp de calitate, Peștii au propriile limite. Se simt bine și în propria companie și le place să stea singuri, ca să-și încarce bateriile.

5. Au o fantezie fără limite

Cine sunt visătorii zodiacului? Peștii! Nativii acestei zodii sunt visători, au o fantezie bogată și se pot rupe cu totul de realitate! Adesea, se pot izola într-o lume utopică. 

6. Sunt profunzi

Acest ultim semn al zodiacului beneficiază de profunzime. Îți place să discuți cu oamenii, să te deschizi complet în fața celuilalt și preferi să ai conexiuni profunde. Când acești nativi sunt într-o relație, vor să se fie conectați la orice nivel cu partenerul. Nu te poți lega de cineva care nu are o profunzime emoțională similară cu a ta.

7. Îi ajută pe alții

Îți place să oferi sfaturi altora, dar și să îi ajuți să treacă prin probleme. Poți fi numit vindecător natural. Pe scurt, îi ajuți pe cei din jur și îi faci să se simtă confortabil. Chiar dacă acest lucru nu face parte din jobul tău de zi cu zi, te poți implica în proiecte comunitare sau ONG-uri.

8. Sunt parteneri romantici

Peștii sunt semne de apă iubitoare și pline de compasiune. Sunt capabili să simtă și să absoarbă totul, inclusiv sentimentele tale. Asta îi face confidenți minunați și tovarăși intimi de excepție. Sunt parteneri romantici și grijulii și poți plânge fără probleme pe umărul lor. Sunt fermecători și îi pot face pe alții să se simtă speciali, fără prea mari eforturi. 

9. Sunt foarte generoși

Peștii nu doar că oferă sfaturi celor din jur și le sar în ajutor, dar nu se dau înapoi de la a fi generoși. Ți-ar da orice ca să te știe bine. Sunt sinceri și onești și ar fi perfect dacă ai fi la fel cu ei. Nu sunt nici materialiști! Peștii nu sunt preocupați prea mult de bani sau de cadouri generoase. Dragostea și prietenia ta valorează mult mai mult de atât.

10. Sunt prieteni buni și familiști devotați

În final, îți oferim și un alt motiv pentru a iubi semnul Peștilor! Acești nativi sunt orientați către familie. Vor face din membrii ei o prioritate în timpul vieții și se simt foarte bine în compania celor dragi. Sunt și prieteni devotați, cu abilități de terapeuți.

Vezi și: 5 lucruri pe care un Vărsător ar vrea să le cunoști despre zodia lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel