11 februarie: Mercur în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv" -VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 11 februarie, Mercur își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor-şef Astrosens.ro, ne spune ce va aduce Mercur în Vărsător.

În prezent, Mercur, planeta comunicării, este în semnul Capricornului. A început tranzitul în acest semn la 7 decembrie 2022 și va rămâne aici până pe 11 februarie, când va intra în Vărsător.

Acest tranzit a fost util, chiar dacă Mercur în Capricorn este văzut ca un profesor universitar dur, cu experiență. Poate fi autoritar, rigid, încăpățânat, cu o metodologie foarte clară. Nu are niciun fel de toleranță pentru încercarea unora de a duce în derizoriu anumite subiecte.

De pe 11 februarie și până pe 3 martie, Mercur va fi în tranzit în Vărsător. Ce presupune asta?

O să fim avizi de cunoștințe și deschiși spre idei originale și noi. Astrologul Daniela Simulescu este de părere că vom începe să gândim altfel. Mai progresiv și mai obiectiv. Totodată, modelele noastre de comunicare și de gândire vor fi mai spontane, oarecum fragmentate și liberale.

Totodată, vine un moment în care gândirea noastră inventivă va fi la cote maxime. O să fim mai curioși, o să analizăm oamenii și o să ne placă să prezicem ce se va întâmpla. Și da, o să fim chiar și buni la asta.

O să ne dăm seama și de importanța tehnologiei în viața noastră.

Daniela Simulescu spune că tranzitul lui Mercur în Vărsător o să ne aducă și puțină luciditate. O să avem capacitatea de a ne gândi la viitor într-un mod idealist, mai ales în ceea ce privește zona noastră de imaginație. Pentru că energia Vărsătorului vorbește tot timpul despre următorul pas.

Mai mult, o să fim mai toleranți, mai prietenoși, mai sociabili, dar și foarte logici. Mercur în Vărsător are darul de a căuta logica, dar și de a o respecta.

Poți observa că oamenii care au această poziție în astrograma natală nu trebuie să fie musai cei mai buni matematicieni, dar mintea lor se bazează pe logică.

Cât timp Mercur a fost în Capricorn, ne-a cam ținut pe loc sau ne-a mai întors și în trecut. De pe 11 februarie, când va trece în Vărsător, este cazul să ne gândim mai intens la următoarea perioadă din viața noastră. La viitorul apropiat. Imaginează-ți că arunci o undiță imaginară a minții tale, ca să vezi ce poți pescui.

Lui Mercur în Vărsător îi place și noutatea. Să se gândească la inovație. Te poți gândi și tu la unele, indiferent dacă ai nevoie de inovații în viața personală sau în domeniul profesional.

Da, lui Mercur în Vărsător îi este pe plac și Internetul. Te poți gândi la cum merge afacerea ta pe Internet sau la ce proiecte mai poți face. Sau, dacă nu te pricepi prea bine la tot ce ține de tehnologie, este un moment bun să înveți. Fiindcă această planetă este precoupată de gândire și comunicare, lui Mercur în Vărsător îi place să învețe, să afle noutăți, să se documenteze.

Să ne amintim că Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, a Universului, a tot ce nu se vede. Viitorul, tehnologia și digitalizarea sunt în fața noastră și nu mai trebuie negate. Desigur, există și părți negative, dar trebuie să ne axăm pe cele pozitive, care ne dezvoltă. Internetul ne-a ajutat, mai ales în pandemie. Ne-a permis să comunicăm mai bine. Să lucrăm de acasă.

Încearcă ca de la 11 februarie, să nu mai fii tradiționalist, conservator sau prea pragmatic, așa cum este semnul Capricornului. Vărsătorul este un semn mai flexibil. De asemenea, persoanele care au Mercur în Vărsător în harta natală nu sunt extremiste și nu au păreri învechite sau conservatoare. Sunt mai înclinate către găsirea variantelor, a părerilor noi.

Cu Mercur în Vărsător, te poți gândi la noi orizonturi, la ce poți să îmbunătățești la tine. Este momentul concluziilor, pentru că Mercur se va întâlni și cu Saturn, dar și momentul planurilor. Odată cu acest tranzit, putem fi și mai optimiști.

Trebuie să știi și că Mercur în Vărsător este un activist. Luptă pentru cauze, comunități, idei.

Pe 3 martie, Mercur va intra în Pești, dar și Saturn va intra în același semn. Deci, urmează o lună foarte importantă din punct de vedere astrologic, cu tranzite care vor avea urmări în viața fiecăruia dintre noi. 

Vezi emisiunea completă cu Astrologul Daniela Simulescu!

Poate ești interesat și de: Zodiacul chinezesc: cărui organ din corp îi corespunde fiecare semn și ce spune acest lucru despre zodia ta?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel