11 Februarie - Ziua Națională a Inventatorilor

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Pixabay.com
Pixabay.com

Discuțiile despre inovație au început încă de la tranzitul lui Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. De la bec la telefon, ideile inventatorilor schimbă lumea. Ne inspiră să ne depășim limitele și să inovăm pentru un viitor mai bun. Iată ce sărbătorim astăzi!

Pe 21 ianuarie, tranzitul lui Pluto în Vărsător ne-a promis inovație, multă. Urmează să vedem mari schimbări la nivel tehnologic, dar și în diferite domenii. Dar nu numai Pluto va contribui la acest aspect. În semnul Vărsătorului este Mercur, iar curând se alătură Marte și Venus. Toate aceste tranzite vor avea o contribuție uriașă la evoluție.

Astăzi sărbătorim Ziua Națională a Inventatorilor!

Istoria Zilei Naționale a Inventatorilor

Instaurată în 1983 de președintele Statelor Unite, Ronald Reagan, Ziua Națională a Inventatorilor celebrează și onorează inovatorii creativi din întreaga lume. A fost aleasă data de 11 februarie pentru a marca ziua de naștere a lui Thomas Alva Edison, faimosul inventator și om de știință american.

Edison, născut în 1847 în Milan, Ohio, este cunoscut pentru invenții remarcabile precum lampa electrică incandescentă, proiectorul de film și fotografie. Ziua Națională a Inventatorilor este o ocazie de apreciere pentru spiritul inovator și creativitatea care încurajează mințile curioase să-și urmeze visele și să le transforme în realitate.

Cum să sărbătorești Ziua Națională a Inventatorilor

Deschide calea către celebrarea vechiului și a noului în Ziua Națională a Inventatorilor. Iată ce poți face! Nu uita că Mercur, Marte și Pluto te încurajează să te concentrezi pe ideile tale pentru a revoluționa!

Fii Creativ

Unele dintre cele mai fascinante invenții au fost create de persoane curioase în domeniul științei și tehnologiei. Ia Ziua Națională a Inventatorilor ca pe o inspirație pentru a deveni mai curios și creativ, inventând ceva interesant. Și o modalitate și mai bună de a sărbători această zi ar putea fi să încurajezi un copil tânăr și inventiv interesat de știință, tehnologie și invenții.

Află mai multe despre Inventatori

Ziua Națională a Inventatorilor este momentul perfect pentru a descoperi mai multe despre inventatorii inovatori din istorie. Printre aceștia se numără:

  • Nikola Tesla: Inventatorul sârb-american care a revoluționat lumea cu invenții precum motorul cu curent alternativ.
  • Dr. Shirley Jackson: Fizician teoretician, prima femeie de culoare care a obținut un doctorat de la MIT, a contribuit la invenții precum mașina de fax și celulele solare.
  • George Washington Carver: Om de știință, botanist și chimist din SUA, cunoscut pentru invențiile sale din arahide.
  • Nancy Johnson: Femeia din Philadelphia care a patentat fabricatorul manual de înghețată în 1843.

Citește și Semnificația lumânărilor colorate. Înțelegerea puterii culorilor în ritualuri și meditație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel