123123, ultima zi din acest an în numerologie! De ce spun specialiștii că 2023 reprezintă un punct de cotitură?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
pexels.com
pexels.com

Ce ne aduce numerologia anului 2023 și cine se poate aștepta la un an dificil? Află ce a spus numerologul Alexandru T. Zărnoianu pentru DCNews!

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut, formator, precum și membru al Asociației Numerologilor din România.

Specialistul afirmă că în numerologia lui 2023, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care înseamnă o sustragere a noastră din mediul cotidian.

Cifra 5 vine pe de-o parte să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu cifra 7. Cele două cifre formează un cocktail deosebit pentru transformare, evoluție.

Pentru că 2023 va fi un an 7 în numerologie, acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să devenim contemplativi și să privim lucrurile și altfel.

"Cine nu va depune un minim de efort pentru a ieși din aceleași bule mentale emoționale, informaționale, ci va continua să hrănească aceleași percepții limitate despre lume, se poate aștepta la un an mai dificil."

"Cât timp cât vom continua să blocăm energia lui 5 și a lui 7 prin suprimarea puterii personale (5) și prin a percepe totul ca o pedeapsă sau un efect al ”celor de sus” (guvernul, șeful, orice formă de autoritate) (7), continuăm pe panta descendentă a degradării personale și a suferinței din toate părțile. Ne blocăm astfel orice șansă la mai bine, orice oportunitate de a ne cunoaște adevărata esență, adevărata putere interioară, creativitatea și conexiunea cu acel ceva mai profund (indiferent de termenii folosiți: Divinitate, Dumnezeu, Sine Superior, Inteligență Cosmică, etc.).

Direcția acestui an este de a reuși să privim dincolo de ceața mentală, dincolo de obișnuințe, dincolo de judecată, de răzbunare și violență. Acest lucru se poate obține tot prin mijloacele lui 7: meditație, contemplare, prin antrenarea atenției, a minții și prin centrarea în spațiul interior. Toate au ca scop lărgirea orizontului nostru perceptual (5&7) pentru a putea cuprinde mai mult din ceea ce reprezintă Adevărul cu A, nu doar valența de ”adevăr” pe care o susține fiecare cu atât de multă vehemență, care este doar o mică fărâmă dintr-un peisaj mult mai vast", a mai spus numerologul.

123123 este ultima zi din 2023

"Întregul an 2023 am putea spune că reprezintă un punct de cotitură al întregii umanități în ceea ce privește conștiința colectivă și direcția în care ne vom îndrepta în continuare. Fiecare zi a acestui an este importantă și putem regăsi informații prețioase în codul lor numerologic. Treceți anul mai ușori sufletește, mai conștienți, cu mintea clară și zâmbetul pe buze, ca și 2024 să vină cu mai multe bucurii, oportunități, căi deschise și binecuvântări. Ce ne oferă fiecare an este exact ceea ce cultivăm cel mai mult în grădina noastră interioară", a spus Alexandru T. Zărnoianu.

Vezi continuarea pe DC NEWS.

Vezi și: Numerologia pentru 2023: Despre ce ne vorbesc cifrele 7 și 5?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel