13 iulie 2022: Luna Plină din Capricorn, efecte extrem de puternice. Ce spun astrologii internaționali

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 13 iulie 2022 avem o Lună Plină în semnul Capricornului care va produce schimbări în viața noastră. Energia acesteia este diferită, având în vedere că se află în conjuncție cu Pluto, iar puterile sale sunt accentuate de Marte și Uranus din Taur, semn de pământ care ne duce cu gândul la resurse, dar și Soare și Mercur în Rac, lucru care ne va scoate în evidență emoțiile.

Astrologul Bracha Goldsmith spune pe canalul său de YouTube că Luna Plină din Capricorn este extrem de puternică și că ne va activa emoțiile, mai ales că avem Soarele, dar și pe Mercur în Rac, semn de apă. E posibil să iasă multe emoții la suprafață și avem nevoie de multă putere pentru a reuși să le stăpânim. 

„Va trebui să îți găsești forma de putere, să găsești ce anume îți dă putere”, spune Bracha Goldsmith. Trebuie să afli care e stâlpul tău, ce te ține pe loc atunci când viața te ia pe nepregătite. Astrologul recomandă un punct de sprijin pentru a nu ne lăsa purtați de „toate valurile”. Totodată, ea recomandă evitarea pornirii către extreme, deoarece există riscul de a trece foarte ușor de la o extremă la alta în toate sectoarele vieții. Se recomandă prudență, dar și echilibru în tot ceea ce facem, chiar și în felul în care mâncăm. Ne putem întreba: „mănânc prea mult? E nevoie să mai aduc o farfurie deși nu îmi mai e foame? Am cu adevărat grijă de mine?.

Având în vedere că Luna Plină va fi una extrem de puternică și intuiția noastră va fi puternică. O altă recomandare lui Goldsmith ar fi să facem ceva practic, în loc să ne stresăm, să ne pregătim pentru iarnă, mai degrabă. 

Victor Oddo abordează acest eveniment astrologic dintr-o perspectivă mult mai spirituală, spunând că Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie s-ar putea să ne facă să simțim confuzie, să ne simțim pierduți. „E posibil ca asta să te ajute până la urmă chiar dacă la început nu ți se pare. Ai posibilitatea să ieși din bucla în care te afli. Nu sunt fericit, nu simt siguranța financiara, nu știu unde mă duc”, însă toate acestea te duc într-un mod sigur către claritate. Din această confuzie, din această pierdere s-ar putea să ne găsim claritatea. În momentul în care te pierzi ai șansa să te regăsești. Totodată, s-ar putea să ți se dezvăluie contractele făcute cu sufletul tău, să ai parte de experiențe unice. S-ar putea să fie mai clar pentru tine, să înțelegi ce anume e de rezolvat, iar pentru asta primești sprijin de la univers. Ce anume simți în corpul tău este ceea ce știi că trebuie să faci, spune Victor Oddo.

Pam Gregory afirmă pe canalul său de YouTube că această super-Lună Plină în semnul Capricornului s-ar putea să nu ne lase să dormim și să aducă vise, revelații, lucruri șocante care vor declanșa forme de trezire spirituală. Trebuie să trăim din interior spre exterior, să alegem o stare în care să trăim înăuntrul nostru fără a ne mai lăsa afectați de tot ce se întâmplă în afară, să alegem un sentiment în care vrem să ne exprimăm, spre exemplu dragostea și să îl lăsăm să ne domine ființa și lumea, orice alte știri ar veni din planul exterior nouă. 

Și astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, vorbește despre importanța Lunii Pline din Capricorn și despre aspectul pe care aceasta îl face cu Pluto, planeta morții, a renașterii, dar și a vindecării. Chiar dacă tragem de ce a fost în trecut, Pluto ne rupe cu tot cu rădăcină, în special dacă e ceva putred acolo. Pluto dezgroapă tot, aduce la suprafață, spune astrologul Daniela Simulescu. Găsim puterea să rupem unele parteneriate care nu ne mai priesc.

E posibil ca piața muncii să fie zguduită, să se ia decizii puternice la nivel mondial. Lună Plină este în apropierea gradului unde s-a petrecut conjuncția Saturn Pluto din ianuarie 2020, așa că s-ar putea să ne aducă în față alte știri legate de pandemie.

surse: canalele de YouTube Bracha Goldsmith, Pam Gregory, Victor Oddo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel