15 mai: Ziua Internațională a Familiei. Care sunt cele mai familiste zodii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Ziua Internațională a Familiei este o zi specială, pe 15 mai, în fiecare an. Este momentul când recunoaștem importanța familiilor în viața noastră și în societate.

Această zi aruncă o privire asupra modului în care familiile de toate felurile formează coloana vertebrală a comunităților din întreaga lume.

În fiecare an, un subiect unic se concentrează pe diferite aspecte ale vieții de familie și problemele cu care se confruntă. Acestea variază de la sărăcie și lipsa adăpostului la impactul migrației și importanța egalității de gen în cadrul unităților de familie.

Organizația Națiunilor Unite a stabilit această zi pentru a sublinia rolul critic pe care familiile îl au în societatea noastră și pentru a crește conștientizarea cu privire la problemele economice, sociale și demografice cu care se confruntă.

Călătoria către recunoașterea acestei zile a început în 1980, când Organizația Națiunilor Unite a început să se concentreze asupra structurii evolutive a familiilor și a provocărilor cu care acestea se confruntă.

Încerci tot timpul să le faci pe plac tuturor? Iubirea de sine este mai importantă!

În 1989, Adunarea Generală a ONU a declarat acel an drept Anul Internațional al Familiei. Acest lucru a dus la instituirea Zilei Internaționale a Familiei în 1993. Scopul este de a celebra diversitatea familiilor și de a consolida ideea că nu există un singur model pentru ceea ce ar trebui să însemne o familie.

Ziua Internațională a Familiei ne reamintește de sistemul de sprijin inestimabil pe care îl oferă familiile. Este o zi pentru a sărbători dragostea, legătura și sprijinul.

Iată care sunt zodiile cele mai orientate către viața de familie!

Racul se află în fruntea listei când vine vorba de orientarea către familie. Racii sunt profund conectați la familiile lor. Ei pun pe primul loc starea emoțională a celor dragi și creează o atmosferă caldă și iubitoare acasă. Racii sunt foarte empatici și sunt mereu acolo să asculte sau să ofere îmbrățișări reconfortante.

Taurul este cunoscut pentru angajamentul său puternic față de familie și pentru asigurarea unei baze stabile. Taurii sunt devotați celor dragi și își iau responsabilitățile în serios. Sunt furnizori de încredere care se asigură de confortul și securitatea membrilor familiei.

Fecioarele își demonstrează orientarea către familie prin acte de serviciu și sprijin. Fecioarele sunt mereu gata să ofere o mână de ajutor și să asiste membrii familiei în probleme practice. Acestea acordă atenție celor mai mici detalii și se asigură că nevoile celor dragi sunt îndeplinite. Fecioarele creează un mediu armonios și organizat care promovează bunăstarea întregii familii.

Patru VIRTUȚI care te vor ajuta să rămâi calm în situațiile grele. Este atât de simplu, dar noi ne complicăm!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel