18 ianuarie. Prima Lună Plină din 2022. Ultimatum pentru patru zodii

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 11 ian 2022, 10:59 | Categorie: Noutati
Foto: Pexels
EXCLUSIV
Foto: Pexels

Luna Plină din Rac, de pe 18 ianuarie, va fi în opoziție cu Pluto, planetă care aduce schimbări radicale. 

Fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022, este Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj(zodie, planete personale, unghiuri, noduri) cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Soarele este în casa a 10-a, lângă Pluto. Este despre cariera, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. E clar că se vor întâmpla lucruri pe plan profesional.

Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă, cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Adică trebuie să te construieşti cu Luna Plină în Rac. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Partenerul! Cine este partenerul vostru? E al vostru? L-aţi luat că a vrut societatea? L-aţi luat că a vrut familia sau l-aţi luat că aţi vrut voi? Ia, daţi-vă voi seama ce s-a întâmplat acolo.

Sau partenerul se trezeşte dintr-o dată şi vrea altceva, ori se schimbă radical.

Toată zona de relaţii, mai ales că este şi Venus retrogradă în casa a 7-a acolo, va avea de suferit. Trebuie să aveţi mare grijă cu la relaţii, la cine vă întoarceţi în perioada aceasta sau cui îi daţi mai multă putere. 

Voi aţi vrea să nu schimbaţi nimic, dar iată că vine viaţa în jurul datei de 18 şi o să vă arate că trebuie să schimbaţi ceva. Că dacă nu schimbaţi, nu o să fie nimic bun. Deci, aveţi grijă pe plan relaţional!

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Eu v-aş recomanda să nu petreceți timp suplimentar la locul de muncă. În momentul în care exageraţi cu munca, este de fapt o fugă de problemele de acasă. Sau o fugă de a sta cu copiii, cu familia. O fugă!

Poate sunteţi într-un moment bun din punctul de vedere al carierei, dar dacă nu este cazul, dar simţiţi că trebuie să trageţi mai mult la muncă şi acasă mai puţin, e o problemă acolo şi bine aţi face să nu fugiţi de ea.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Soarele lângă Pluto vorbeşte de probleme de sănătate pe care nu vi le acceptaţi.

Această conjuncţie mai vorbeşte şi despre o nevoie de a nu mai lua decizii pentru alţii. Dacă alţii din viaţa voastră nu se descurcă, fie familie, parteneri, copii, nu mai luaţi decizii pentru ei. Luaţi decizii doar pentru voi.

Şi pentru că e Venus retrogradă în semnul vostru, poate vă gândiţi la o schimbare de look.

Sunt zile minunate în jurul datei de 18 ianuarie de a vă gândi la cine sunteţi voi.

Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent, cu ocazia Lunii Pline din Rac:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play