20 de muzicieni care s-au născut cu Soarele în Taur. Stevie Wonder este doar unul dintre ei!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Iată o listă cu muzicieni pe care îi sărbătorim în această perioadă. Care sunt melodiile tale preferate de la ei?

Contribuțiile lor au influențat industria muzicală și au adus bucurie și inspirație fanilor din întreaga lume. Iată o listă cu 20 de muzicieni născuți sub semnul Taurului și câteva detalii despre fiecare!

15 lucruri pe care nu trebuie să le neglijezi în legătură cu nativul Taur

1. Stevie Wonder, născut pe 13 mai 1950- Legendarul cântăreț, compozitor și multi-instrumentist cunoscut pentru hiturile sale precum "Superstition" și "Isn't She Lovely".

2. Bono, născut pe 10 mai 1960 - Fondatorul trupei rock U2, activist social și compozitor, cu contribuții semnificative în muzică și filantropie.

3. Janet Jackson, născută pe 16 mai 1966 - Cântăreață, dansatoare și actriță, membră a celebrului clan Jackson și cu o carieră impresionantă în muzică și divertisment.

4. Enya, născută pe 17 mai 1961- Compozitoare și cântăreață irlandeză, cunoscută pentru muzica ei relaxantă și melodioasă, care îmbină elemente de new age și muzică celtică.

5. Stevie Nicks, născută pe 26 mai 1948 - Cântăreață și compozitoare, cunoscută ca membră a trupei Fleetwood Mac.

Sugestii de cadouri ingenioase pentru Tauri. Idei pentru a răsfăța aceste personalități solide!

6. Trent Reznor, născut pe 17 mai 1965 - Fondatorul trupei Nine Inch Nails, compozitor și producător muzical, câștigător al unui premiu Oscar pentru coloana sonoră a filmului "The Social Network".

7. Sam Smith, născut pe 19 mai 1992 - Cântăreț și compozitor britanic, cunoscut pentru vocea sa emoționantă și hiturile internaționale ca"Stay with Me".

8. Grace Jones, născută pe 19 mai 1948 - Cântăreață, actriță și model, cunoscută pentru prezența sa excentrică și stilul său unic în muzică și modă.

9. Pete Townshend, născut pe 19 mai 1945 - Chitaristul principal și compozitor al trupei The Who, care a contribuit semnificativ la evoluția rockului.

10. Robert Smith, născut pe 21 aprilie 1959 - Fondatorul și solistul trupei The Cure, cunoscut pentru vocea sa ușor de recunoscut și pentru influența sa asupra muzicii alternative.

11. Iggy Pop, născut pe 21 aprilie 1947 - Pionier al punk rockului și artist influent, cunoscut pentru energia sa scenică și pentru piese precum "Lust for Life" și "The Passenger".

12. Lily Allen, născută pe 2 mai 1985 - Cântăreață, compozitoare și autoare britanică, recunoscută pentru abordarea sa directă și versurile sale provocatoare.

13. Kelly Clarkson, născută pe 24 aprilie 1982 - Cântăreață și compozitoare americană, câștigătoare a primului sezon al emisiunii "American Idol" și artistă cu o carieră de succes în muzică pop-rock.

Calități ale femeii născute în semnul Taur. De ce o iubim?

14. Pete Seeger, născut pe 3 mai 1919 - Folkist american, compozitor și activist social, cunoscut pentru contribuțiile sale la muzica de protest și pentru promovarea drepturilor civile.

15. Ella Fitzgerald, născută pe 25 aprilie 1917 - Legendara cântăreață de jazz americană, cunoscută ca "Regina Jazzului", are o carieră remarcabilă și numeroase premii Grammy.

16. Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942 - Icon a muzicii și filmului, câștigătoare a mai multor premii Grammy și Oscar, cunoscută pentru vocea sa puternică și versatilitatea sa artistică.

17. James Brown, născut pe 3 mai 1933 - Legendarul "Rege al Muzicii Funk", cu o influență imensă asupra muzicii populare și cu hituri precum "I Got You (I Feel Good)" și "Papa's Got a Brand New Bag".

18. Björk, născută pe 21 mai 1965 - Cântăreață, compozitoare și artistă experimentală islandeză, faimoasă pentru originalitatea sa și pentru muzica avangardistă.

19. Eddie Arnold, născut pe 15 mai 1918 - Legendarul cântăreț country american, este cunoscut pentru hituri precum "Make the World Go Away" și pentru contribuțiile sale la muzica country.

20. Pierre Boulez, născut pe 26 martie 1925 - Dirijor, compozitor și teoretician francez, cunoscut pentru influența sa asupra muzicii clasice și avangardiste, fiind unul dintre cei mai importanți muzicieni ai secolului XX.

Îți sugerăm să vezi și: Curs BNR. Leul pierde teren față de principalele valute. Gramul de aur s-a scumpit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel