20 februarie: Lună Nouă în Pești. Astrologul Daniela Simulescu: "Este momentul iertării. Profitați!" - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Pe 20 februarie, vom avea o Lună Nouă în Pești. Această zi este potrivită pentru meditație, rugăciune și alte ritualuri spirituale. Și DA, este momentul ideal să te ierți și să te împaci cu propria persoană.

Luni, pe 20 februarie, vom avea o Lună Nouă în semnul Peștilor, alături de intrarea lui Venus în Berbec.

Este a doua Lună Nouă din anul 2023. Pe 21 ianuarie, am avut Lună Nouă în semnul Vărsătorului. Acesta nu a fost un eveniment simplu, fiindcă Luna a fost în opoziție cu Lilith și în sextil cu Jupiter din Berbec.

Ei bine, Luna Nouă de la finalul lunii februarie este un moment oportun să te rogi, să meditezi. Dacă ai așteptat acest moment, profită la maximum de această zi. Când vorbim despre o Lună Nouă, este și o perioadă perfectă pentru noi intenții sau ritualuri.

Această zi mai este bună și pentru dizolvarea ego-ului. Pentru acceptarea trecutului și integrarea prezentului în viața ta. Credința este foarte importantă, la fel și manifestarea acestor intenții. Și să nu uităm de visare!

Să îți amintim ce înseamnă Luna Nouă. Reprezintă prima fază lunară a lunii, dar și cea mai ușor de ratat dacă nu eşti atent când are loc. În această fază, luna vine între soare și pământ și pare să dispară. Acest lucru se datorează faptului că partea umbrei lunii este orientată spre pământ, făcând luna invizibilă.

Astrologul Daniela Simulescu spune că semnul Peștilor este ultimul din zodiac, iar acest lucru înseamnă că o Lună Nouă în acest semn poate fi denumită, simbolic și "începutul sfârșitului".

Dar, este un moment ideal să alegi ceva diferit. Să mergi în tabere de meditații. Să te rogi așa cum nu ai făcut-o niciodată. Să mergi la psiholog. Să te spovedești. Să arunci lucrurile nefolositoare de prin locuință.

De ce? Fiindcă harta zilei de 20 februarie conține o mulțime de planete în Casa a 12-a. Ce înseamnă asta? Când vorbim despre Casa a 12-a, discutăm despre dizolvare, despre renunțare, abandon, exil, înstrăinare, hibernare. Dar pentru că Luna Nouă în Pești nu vine neapărat cu evenimente marcante, ci exprimă mai degrabă anumite lucruri din noi care se doresc a fi schimbate, există o legătură.

Energia Peștilor vorbește tot despre abandon, dar și despre tot ce are legătură cu divinitatea sau cu spiritualitatea. Cu tot ce se găsește într-o conștiință superioară.

Așa că poți folosi ziua de 20 februarie ca să plângi, să te rogi, să meditezi și să te gândești la spiritualite, precum și la sinele tău.

De fapt, Luna Nouă în Pești își dorește să facem pace cu noi înșine. De regulă, noi vrem să îi iertăm pe ceilalți și credem că până atunci, nu ne putem ierta pe noi. Este adevărat, însă nu omitem energia arhetipului Peștilor. Această energie tinde să se sacrifice pentru ceilalți, considerând că se vindecă pe sine. Dar nu este așa.

De aceea, Luna Nouă în Pești vorbește despre sănătatea mintală și emoțională. Pe care nu trebuie să o neglijezi. Trebuie să practicăm împăcarea cu sinele nostru. În acest fel, va fi nevoie să fim blânzi cu acele părți din noi care care se supără pe ceea ce se întâmplă în exterior.

Această blândețe, însă, nu vine oricum. Ci presupune o întoarcere la propriile traume și vechile cicatrici, dar și la propriile dependențe emoționale. Trebuie să spunem și că oamenii care au mult marcaj de Pești în astrograma natală se contaminează cu problemele celorlalți și trăiesc mai mult prin ei, nu prin propria persoană.

De Luna Nouă în Pești, întoarce-te către tine. Roagă-te pentru tine, nu pentru alții. Imaginează-ți cum arată victima din interiorul tău, fiindcă arhetipul Peștilor ne ajută să facem asta. Este foarte important să o și simți, ca să te poți vindeca.

De exemplu, poate că această victimă interioară a pierdut pe cineva și nu a procesat respectivul doliu. Sau ți s-a făcut o nedreptate. Este cazul să te gândești la toate aceste lucruri și să nu te păcălești singur.

Află ce vrea acea victima inferioară să vindece. Poți afla în ce domenii ale vieții te biciuiești singur. Trebuie să înveți și că există un început și un sfârșit în toate.

Poți procesa faptul că moartea este firească, indiferent de ceea ce înseamnă ea, concret sau metaforic. Tocmai de aceea, victimele interioare pe care le purtăm pe umeri merită și ele atenție. Încearcă să ai cât mai multă empatie față de acele bucăți din tine pe care le-ai ascuns.

Folosește această Lună Nouă în Pești pentru a te elibera pe tine însuți.

Urmărește emisiunea completă despre Luna Nouă în Pești aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel