2022, un an RELAŢIONAL pentru aceste PATRU zodii. Ce se va schimba în viaţa lor

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
2022, un an RELAŢIONAL pentru aceste PATRU zodii. Ce se va schimba în viaţa lor (sursa foto: Brooke Cagle / Unsplash.com)
EXCLUSIV
2022, un an RELAŢIONAL pentru aceste PATRU zodii. Ce se va schimba în viaţa lor (sursa foto: Brooke Cagle / Unsplash.com)

Anul 2022 se va învârti în jurul aspectelor relaţionale pentru aceste PATRU semne zodiacale:

Horoscop 2022 pentru LEU / cei cu ascendent în LEU

În primul rând, vorbim de partea relaţională. Acolo rămâne Saturn pe tot parcursul anului 2022, în casa a 7-a, casa care ţine de relaţii, de parteneriate, de căsătorii, de legi, de procese.

Ce se poate întâmpla cu Saturn acolo?

Ziceţi "am fost singur până acum, hai să rămân singur şi de acum încolo". Saturn nu pune blocaj neapărat la a vă face o relaţie, dar nu grăbeşte lucrurile şi nu vă aduce parteneri care să vă facă să simţiţi fluturaşi. Vi-i aduce pe aceia sobri, serioşi, cu diferenţă de vârstă, care nu mişcă lucrurile aşa cum v-aţi dori şi ziceţi că mai bine mai aşteptaţi.

Saturn, indiferent de vârsta pe care o aveţi, îşi doreşte să nu mai intraţi în idile, să nu mai vreţi neapărat fluturaşi în stomac, ci să căutaţi relaţiile mai mature.

Horoscop 2022 pentru FECIOARĂ / cei cu ascendent în Fecioară

Sunt nerăbdătoare să vă povestesc ce se întâmplă pentru voi. Pentru că 2022 la voi e un an relaţional. Trecând peste alte lucruri care vă caracterizează, precum muncă, carieră, profesional, este un an relaţional.

Să ne aducem aminte puţin de 2020. Am avut în casa a 6-a pe Jupiter şi pe Saturn. A fost multă muncă sau v-aţi dat seama că nu vă mai convin condiţiile de muncă, că v-ar conveni altceva, că aţi putea face altceva. Doar că, atunci când este şi Jupiter pe acolo, aveţi impresia că se aşează lucrurile de la sine. Nu e chiar aşa.

Poate mulţi v-aţi confruntat şi cu probleme noi de sănătate sau probleme vechi pe care le-aţi tot dus.

Cert este un lucru: Jupiter iese din casa a 6-a şi intră în casa a 7-a, casa relaţiilor, încă de la sfârşitul lunii decembrie. Jupiter este guvernatorul casei relaţiilor pentru voi.

Horoscop 2022 pentru SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Ce an urmează pentru voi... Nu la mulţi pot să spun ce spun la voi, să ştiţi! Cred că sunteți printre cei mai avantajați, norocoși, fericiți în anul 2022. De ce spun asta? Jupiter, planeta expansiunii, tranzitează casa a 5-a în mare parte a anului. 

Dacă vreţi să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai-iulie 2021 în viaţa voastră. Un pic din bucăţica de acolo se va întoarce în anul 2022. 

Jupiter te şi păcăleşte, că îţi dă mai mult decât poţi duce, dar tranzitează casa a 5-a, care are legătură cu iubirea, cu creativitatea, cu exprimarea de sine, cu copiii, cu flerul la afaceri, cu banii primiţi de la familie şi cu jocurile de noroc.

Focusul în 2022 pentru voi este iubirea: iubirea de sine şi iubirea de ceilalţi.

Horoscop 2022 pentru SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

2021 a fost un an în care nu cred că aveţi ceva palpabil. Spun asta pentru că guvernatorul vostru a fost în casa a 3-a, lângă Saturn.

Dar în 2022, Jupiter, guvernatorul vostru, va fi în casa a 4-a. Jupiter a mai fost acolo în perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Acolo a fost un mic teaser. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat atunci. Ăla a fost teaserul următoarelor perioade: 1 ianuarie - 11 mai şi 28 octombrie - 21 decembrie. Aici, Jupiter merge în casa a 4-a, o casă care vă aşază. Fie decideţi să rămâneţi acolo unde sunteţi, fie decideţi să vă faceţi o casă undeva, fie se întâmplă nişte evenimente legate de membrii familiei care vă ţintuiesc puţin. Ori sunt bolnavi, ori au evenimente, ori voi trăiţi undeva, partenerul decide să locuiască în altă parte. 

Aş putea spune că Jupiter e un an bun să vă mutaţi, să construiţi o casă, să mai construiţi un etaj, dar mai degrabă, are legătură cu relaţiile pe care le aveţi cu cei din jur, cu mama, cu tata, cu fraţii, cu bunicii, cu toată familia. Ori cineva din familie trece prin anumite momente şi uitaţi de alte superficialităţi, ori dintr-o dată, voi sau partenerul se întâmplă ceva şi vă ţintuiţi puţin locului.

Saturn rămâne în casa a treia tot anul şi nu vă mai lasă să vă fâţâiţi. Zice dom'le, ai vrut să pleci în America, păi pleacă şi rămâi acolo. Saturn vrea să te facă serios în gândire, în mental şi îţi spune să nu îţi mai consumi energia degeaba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel