2023: ANUL ACCEPTĂRII! Daniela Simulescu explică de ce este un concept esențial pentru anul viitor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Te întrebi pe ce te poți baza în noul an? Doar o noapte ne desparte de un alt început. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă câteva idei despre conceptul de acceptare, pe care îl putem adopta în 2023.

Deși nu este ușor, modul în care accepți un lucru îți oferă șansa de a te concentra suplimentar pe ceea ce îți dorești. Practic, te îndepărtează de la ceea ce trăiești în prezent, indiferent de stare. Ei bine, dacă 2022 a fost despre vindecare, anul ce urmează ar putea fi potrivit pentru acceptare.

Acceptarea este cea care ne ajută să evoluăm și să ne dezvoltăm, atât din punct de vedere personal, cât și spiritual. Din fericire, totul depinde de tine. Să nu uităm și că acceptarea înseamnă, printre altele și asumarea responsabilității.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Daniela Simulescu ne spune de ce anul 2023 poate fi anul acceptării și cum ne ajută acest lucru.

"2020 a fost anul trezirii. 2021 al tranziției. 2022 al vindecării și al jocului de-a alba neagra. Iar 2023 va fi anul acceptării.

Acceptarea este un proces anevoios. Nu constă doar în a spune “eu accept” după care să te implici în activități care demonstrează exact contrariul. Jupiter în Taur și Saturn în Pești ne vor ajuta să separăm “albușul” de “gălbenuș” așa cum trebuie. Imaginația de realitate. Valoarea materială de cea sentimentală. Adică să nu le amestecăm. Fiecare parte își are rolul.

Dar una este să bați albușurile, alta este să freci gălbenușurile. Reguli și consistențe diferite. Resemnarea este un câștig de moment/pe termen scurt, dar acceptarea poate fi pentru totdeauna. Resemnarea ne face complici, acceptarea ne absolvă.

Resemnarea ne ține prizonieri, acceptarea ne eliberează. Resemnarea este precum un film de Hollywood(fairytale), acceptarea precum un film european(bazat pe realitate). Vă las pe voi să continuați lista."

Astrosens îți recomandă și: 5 lucruri pe care merită să le știi despre conceptul de acceptare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel