2023: Anul infidelităților și al scandalurilor amoroase? Astrologul Daniela Simulescu: "Dragostea durează trei luni"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Cum e 2023 din punctul de vedere al peisajului amoros? Poate fi numit anul iubirii, dar nu toate previziunile sunt încurajatoare. Iată la ce ne putem aștepta!

 

Este adevărat că 2023 poate fi denumit un an al iubirii, fiindcă vor fi evenimente astrologice importante. Avem în prim plan retrogradarea lui Venus, tranzitul lui Jupiter în Taur, dar și Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță. Deci, pot fi beneficii pe plan amoros. Dar putem avea și "prea multă iubire"!

Jupiter va avea un rol important anul acesta. Planeta abundenței va fi în tranzit în Taur, de pe 16 mai, până la final de 2023. Acest lucru o să-i facă pe mulți să caute relații stabile sau să oficializeze relația în care sunt. Este adevărat că nu vor fi relații cu fluturi în stomac, ci mai degrabă legături calme și mai pragmatice.

Cu ajutorul tranzitului lui Saturn în Pești, de pe 6 martie, putem deschide ochii, să vedem dacă ne aflăm în relații toxice, bazate pe minciuni. Acest tranzit ne arată dacă ne sacrificăm în relație de dragul celuilalt, dar ne și ne forțează să facem diferența dintre imaginație și concret.

Saturn și Jupiter vor forma un Sextil, așa că acest lucru vine în sprijinul celor care se află în relații vechi, dar s-au blazat/plictisit. Aceste persoane au ocazia să caute rutine noi, precum și legături care oferă confort.

Însă, trebuie să amintim de retrogradarea lui Venus în semnul Leului, care se va petrece între 23 iulie și 4 septembrie. Venus retrogradă este cea care testează relațiile, dar aduce și oportunități noi. Venus retrogradă poate (re)aduce oameni în viața noastră care nu sunt neapărat meniți să devină partenerii noștri oficiali, ci mai degrabă să ne învețe de ce anume avem nevoie pentru o relație sănătoasă, autentică. 

Potrivit astrologului DC News Daniela Simulescu, din vara lui 2023 ne putem aștepta la știri despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase!

„Vara și toamna lui 2023 vor fi împânzite cu vești despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase. De ce? Pentru că Venus, planeta iubirii și a plăcerii, va fi retrogradă în perioada 23 iulie - 4 septembrie.

Dar vă rog să țineți cont de faptul că influența acestui eveniment se va simți de fapt începând cu 5 iunie și terminând cu 9 octombrie!

Semnul Leului este cel mai aprins, înflăcărat, pasional, extravagant. Dacă nu ai trăit niciodată o dragoste de-o vară, ei bine, în 2023, ai această “șansă”!

Atenție totuși că, din punctul de vedere al astrologiei, pe durata retrogradării lui Venus, dragostea durează trei luni. Cu alte cuvinte, vom auzi la tot pasul de oameni care vor să își părăsească partenerii pentru aventuri care încep într-un mod extraordinar, și care riscă să se termine dezastruos. Sau de cazuri în care unii și alții vor să se întoarcă la foști parteneri crezând că aceștia s-au schimbat.

Și cum Venus va face conjuncție cu Lilith sau Luna Neagră și careu cu Uranus, scandalurile nu vor întârzia să apară! Și exact de la cine nu te aștepți! Atât în ceea ce privește anturajul tău, cât și în ceea ce privește media din România”, a mai precizat astrologul Daniela Simulescu.

Vezi articolul complet pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel