2023, un an al iubirii din punct de vedere astrologic! Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Te întrebi cum vei sta cu dragostea în noul an? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a împărtășit câteva idei despre 2023 din punct de vedere amoros! Iată ce ne așteaptă, indiferent de zodie sau ascendent.

Poate că ești singur, ai deja o relație serioasă sau ești căsătorit de ani sau zeci de ani. Și ești curios ce te mai așteaptă pe plan sentimental în anul nou, care vine cu pași repezi.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniela Simulescu ne oferă câteva previziuni importante, ca să știm la ce să ne așteptăm în 2023.

"Mă distrăm serios anii trecuți când treceam pe lângă un chioșc de ziare și observam unele reviste carea aveau pe prima pagină titluri de genul: 2020/2021/2022 un an al iubirii din punct de vedere astrologic! Pentru că știam că era fals!

Dar, iată că 2023 are cu adevărat aspecte bune pentru chestiuni ale corazonului. Cu Jupiter în Taur(din 16 mai) și Venus retrogradă în Leu(23 iulie - 4 septembrie), cu siguranță vom avea ce povesti nepoților!

Și cum Lilith va fi și ea în Leu începând cu 8 ianuarie, nu mă îndoiesc de faptul că mulți dintre voi își vor testa limitele! Dar să nu uităm ceva: Totul va porni de la iubirea de sine! De la a învăța să ai limite sănătoase.

De la a ști cu adevărat ce îți dorești. De a-ți da seama de diferența dintre fluturașii toxici și un angajament sănătos. Dintre chimia bolnăvicioasă și liniștea care se transformă în prima cărămidă a unei relații autentice. Dintre trauma bond și real love. Să fiți iubiți!"

Să ne amintim că Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. 

Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste. Și vrea să ne învețe că dragostea trece prin stomac! 

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește.

În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Putem spune că Venus va avea un rol important în 2023. De ce? Pentru că vine rândul retrogradării. Ceea ce înseamnă că pe durata întregului an putem repara relații și putem intra în relații foarte serioase. 

Retrogradarea lui Venus în semnul Leului își va spune cuvântul în 2023. Deci relațiile vor fi testate, dar vor apărea și noi oportunități. Unele destul de incitante dacă ținem cont că Venus retrogradă va face conjuncție cu Lilith și careu cu Uranus. 

Pe Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm. Și pentru că, de data aceasta, Venus va retrograda în semnul Leului, trebuie să știți că vor fi multe scântei. Retrogradarea lui Venus este precum testul suprem al relațiilor. 

Citește și: Horoscop dragoste 2023. Vești nemaipomenite pentru Berbec, Scorpion, Fecioară și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel