21 martie: Lună Nouă în Berbec. Astrologul Daniela Simulescu: "Cea mai bună zi să o iei de la capăt!" - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 21 martie, avem (prima) Lună Nouă în semnul Berbecului. Iată ce ne spune Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Astăzi, pe 21 martie, avem prima Lună Nouă, în semnul Berbecului.

Deci, Soarele și Luna își dau mâna în semnul guvernat de Marte, fiind susținute și de un sextil cu Pluto.

Totodată, zodiile de foc se vor bucura de acest eveniment, pentru că Luna Nouă le oferă energie și chef de viață. Iar nativii cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), pot fi împinși de la spate, ca să înceapă un nou capitol. 

De regulă, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm la mușchi încordați, precum și la curaj nebun.

Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar data de 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de prea multe ori până să acționeze.

Iată ce părere are astrologul Daniela Simulescu!

"Dacă este să ne raportăm la noi, muritorii, o Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere. Fiindcă Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului. 

Așadar, avem un ghiocel care abia iese din zăpadă și îndrăznește să se ducă spre razele blajine ale Soarelui.

O Lună Nouă în Berbec, dacă vrei să o folosești, gândește-te în ce cotloane ale vieții tale miroase a naftalină. Fie că se întâmplă la serviciu sau pe plan personal, este nevoie de o prospețime.

Trebuie să deschidem geamurile și să împrospătăm acele domenii care au nevoie, astfel încât să ne dăm seama ce putem schimba. Sau să ne dăm seama ce nu mai poate fi îmbunătățit și să scăpăm de acel ceva.

Ascendentul acestui moment este în Balanță. Nu am insistat degeaba pe partea cu garderoba și vestimentația, pentru că avem nevoie de ceva estetic în viața noastră, de ceva să ne facă plăcere.

Este interesant. Pe de-o parte, Luna în Berbec zice "Hai", iar energia Balanței spune "Stai să vedem ce spun și ceilalți.” Undeva aici, găsim resursele să facem primul pas înainte de a primi validarea celorlalți. Totodată, în astrograma momentului, Luna Nouă este în Casa a 6-a, foarte aproape de Mercur.

Când vorbim de Casa a 6-a, vorbim despre muncă. Iar Berbecul vorbește despre sine, despre identitatea proprie.

Cu alte cuvinte, dacă ai așteptat un moment oportun, poți folosi această dată de 21 martie ca să faci ceva pentru tine. Poți să îți cumperi un produs nou sau o haină nouă. Sau să îți planifici o călătorie.

Fiindcă vorbim despre Casa a 6-a, poți să mergi la doctor, să faci mai mult sport. Totodată, guvernatorul Lunii Noi, Marte, este în Gemeni, de unde va ieși pe data de 25 martie. Dar azi, este într-un careu cu Neptun.

Asta înseamnă că pe moment, deși vrem să ne îndreptăm către o activitate nouă, s-ar putea să nu fim siguri, să avem îndoieli. Însă, Marte în careu cu Neptun, ne face mai mult rău decât bine dacă nu acționăm. Dacă ne lăsăm conduși de îndoieli sau de un haos interior, nu o să ajungem nicăieri.

O Lună Nouă în Casa a 6-a vrea să facem lucrurile pas cu pas. Este vorba despre activități noi sau noi începuturi făcute treptat. Energia Berbecului știe că are un scop și că trebuie să ajungă undeva. 

Un alt aspect important al astrogramei momentului este prezența lui Venus pe cuspida Casei 8. Câștigurile vor fi nemaipomenite dacă începi ceva la care să muncești, dar de la care să nu ai foarte multe pretenții. 

Ai răbdare. Și să nu uităm un lucru. Luna Nouă se află în același semn cu Jupiter. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o privință. Dar pentru asta este nevoie de efort, de epuizare și de o gestionare mult mai bună a resurselor. Acest lucru pleacă și de la relația pe care noi o avem cu stresul.

Arhetipul Berbecului este cel care provoacă stres și care este foarte dependent de neliniște și provocare. Dar, fiind în Casa a 6-a, își dă seama că acest stres îi face foarte mult rău. Trebuie să facem ceva, fără să ne creăm dezavantaje.

Această Lună Nouă este bună să schimbăm stilul de viață. Să mănânci mai bine, să faci sport, să dormi mai bine. Să înveți lucruri noi.

Fii mai profund. Nu face lucruri doar de dragul de a le face. Ai nevoie de legături autentice. Nu este momentul să așteptăm de la unii și alții. Să devenim meșteșugari într-un nou stil de viață. Să fim cea mai bună versiune a noastră, nu să ne comparăm cu alții.

Această Lună Nouă este și în sextil cu Pluto, așa că avem puterea să schimbăm ceva, chiar și cu pași mici.”

Urmărește emisiunea completă, cu astrologul DC News Daniela Simulescu: 

Poți să citești și: 10 lucruri pe care le admirăm la BERBEC, primul semn din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel