22.02.2022 - Astrologul Daniela Simulescu SPARGE MITUL: "Nu avem nevoie de un palindrom să ne îndeplinim dorinţele!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

22.02.2022 - un palindrom care a acaparat atenţia publică după ce mai multe site-uri şi personalităţi din domeniul artelor divinatorii au venit cu teoria că în această zi se deschide un portal energetic numai bun pentru a pune dorinţe, pentru a manifesta ceea ce ne dorim. Există şi voci din acelaşi domeniu care privesc cu scepticism aceste teorii şi care spun că este o zi ca oricare alta. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, a explicat de ce a crede într-o "zi magică" sau un "portal energetic" nu este destul dacă vrem să ne realizăm dorinţele şi ce trebuie să facem de fapt.

În timp ce unii tratează aceste secvenţe numerice ca fiind ceva spiritual, alţii văd aceste date ca pe orice zi normală şi ambele categorii au dreptate. De ce? Pentru că fiecare zi are semnificaţia pe care noi i-o dăm. Dacă pentru tine 22.02.2022 este o zi de rugăciune, o zi de lucru sau o zi în care pur şi simplu îţi găteşti mâncarea ta preferată şi te uiţi la un film, află că toate sunt alegeri perfecte.

Înainte de a trece la subiect, haideţi să aflăm ce este un palindrom:

Ce este un palindrom?

"Un palindrom este un cuvânt, un număr, o frază sau o altă secvență de caractere care se citește la fel înapoi ca înainte, cum ar fi "civic" sau "kayak". Există, de asemenea, palindrom numeric, inclusiv în ore sau date calendaristice care folosesc cifre scurte 11/11/11 11:11 și cifre lungi 02/02/2022  22:22", potrivit Wikipedia. "Palindromurile foarte lungi (aproape cât o propoziţie) ignoră scrierea cu majuscule, punctuația și limitele cuvintelor".

Daniela Simulescu sparge mitul palindromului

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit câteva detalii despre acest subiect: 

"Da, veți citi peste tot despre palindromul 22.02.2022. Am văzut și recomandările altor specialiști. Toți cunoscuții m-au întrebat ce trebuie să facă. Mulți chiar au citit articole destul de prăpăstioase și fantasmagorice. Deh, fac trafic!

Însă eu cred că se exagerează cu acest subiect. Vă rog să țineți cont că este doar părerea mea. Oamenii au nevoie de povești, de tot felul de găselnițe în care să creadă, de care să se teamă sau care să îi provoace. Însă nu este suficient să avem un palindrom.

22.02.2022 este o zi care oricare alta.

Astrologic, în această perioadă, avem Soarele și Jupiter în semnul Peștilor, lângă Neptun. Există riscul de auto-dezamăgire, de așteptări prea mari, dorința de evadare. Dacă nu ai altceva de făcut și vrei să crezi în orice fără un rezultat concret, da, palindromul este pentru tine. Dar dacă ai lucruri mai importante de învățat, îți recomand să consideri că este un mare fake news din zona spiritualității și să te ocupi de subiecte mult mai serioase. Mai ales că avem conjuncția Venus-Marte în semnul Capricornului și Mercur în Vărsător în careu cu Uranus. Adică, nu este cazul să alergăm după ceva închipuit.

Nu avem nevoie de un palindrom dacă vrem să ne îndeplinim o dorință. Ci mai degrabă de voință și acțiune. Ca și în astrologie: Universul ne dă, dar nu ne bagă și în traistă.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel