26 august 2022: Mercur intră în Balanță unde va și retrograda, ce aduce pentru Zodia ta

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu noutăți în ceea ce privește intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în Balanță, semnul relațiilor, dar și al negocierilor armonioase. Să vedem ce anume pregătește planeta aceasta pentru fiecare semn zodiacal în parte. 

Mercur este planeta comunicării, intelectului, memoriei și transportului. Semnul în care se află Mercur în astrogramele noastre influențează toate aceste trăsături. Mercur este planeta minții guvernează modul în care noi înțelegem lumea și locul nostru în ea.

Intrarea lui Mercur în Balanță aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win.

Mercur va fi în Balanță între 26 august și 23 septembrie, după aceea, va retrograda, mergând înapoi în Fecioară. Această particularitate specială a lui 2022 în ceea ce privește mișcările lui Mercur a indicat o mutare a retrogradării din semne de aer, în semne de pământ, dacă vă amintiți ultima retrogradare oscilând între Gemeni-Taur-Gemeni. De data aceasta, din Balanță, va reveni în Fecioară și se va întoarce iar în Balanță unde va mai rămâne între 10-29 octombrie. Pe perioada retrogradării va trebui din nou să vedem natura și aspectele practice ale ideilor care ne vor fi venit. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent odată cu intrarea lui Mercur în Balanță. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur te va obliga să iei niște decizii legate de relațiile în care te afli. Aduce în viață foști parteneri, prieteni, oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, dar va trebui să te gândești și legat de cei pe care îi ai acum în viața ta. Poți păstra relațiile, dar în alți termeni.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur va fi în casa a 6-a, asta înseamnă o preocupare excesivă pentru binele altora. Încerci să îi faci pe ceilalți bine uitând de tine. Astrologul îți recomandă să revii asupra unor obiceiuri, asupra stilului de viață. Ai mare grijă și cu cine vorbești și cui îi împărtășești mai mult decât este cazul.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se duce în casa a 5-a și oarecum te vei trezi în această perioadă discutând foarte mult despre tine și ce anume ai face tu, ce anume ai vedea ca fiind soluția. Vorbele tale vor fi precum un bumerang. Dacă oamenii nu văd că te ocupi de ce trebuie, vor crede că una zici și alta faci.

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur se mută în casa a 4-a, familia va lua niște decizii, apoi va reveni asupra lor, va organiza niște evenimente, apoi le va anula, apoi le va relua. Situația va fi puțin obositoare. Planurile date peste cap acolo te vor face să înțelegi care sunt limitele tale.

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur se duce în casa a 3-a și începe o avalanșă de mesaje, de comunicări oficiale, dar și neoficiale. Apar tot felul de mici bârfe, însă acestea s-ar putea să îți fie de folos. Informația neoficială e importantă. Și în plus, pentru tine va conta mai mult tonul decât ceea ce se zice.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

În următoarele zile reflectoarele sunt puse asupra ta, dar și asupra banilor pe care îi câștigi. Ești preocupat de a găsi noi resurse sau de a gestiona altfel banii. E posibil să fii mai econom la cumpărături.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Tot ce spui poate fi reinterpretat. E posibil ca toate vorbele tale să fie răstălmăcite. Ai și nevoia aceasta de a vorbi, de a spune, de a scrie. Mercur te va ajuta foarte mult acolo, fie text, blog, jurnal, articol.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Prietenii se răzgândesc, apoi tu te răzgândești, treci de la o stare la alta și ești foarte nesigur legat de planurile de viitor. Nu știi exact ce să faci nici la serviciu, nici cu programul tău. Ești mereu într-un du-te vino. Fii atent la oamenii care stau în preajma ta.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu ar strica să fii ceva mai discret în ceea ce privește planurile tale de viitor. Încearcă să nu le mai spui tuturor ce ai de gând, că nu te ajută la absolut nimic. Mai ales planurile tale bazate pe ascensiunea ta profesională.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Relațiile cu superiorii se îmbunătățesc, în același timp, încearcă să nu fii prea rigid. Este important să îi asculți pe ceilalți, nu neapărat să le dai dreptate, ci pur și simplu să asculți și care este versiunea lor de poveste.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Toate chestiunile administrative, călătoriile, drumurile, biletele toate acestea îți vor fi date peste cap. Asigură-te că faci lucrurile din timp, nu le lăsa pe ultima sută de metri și înarmează-te cu răbdare.

Pești/ Ascendent în Pești

Apare nevoia de a mai face un bilanț, în special în sectorul financiar, e cazul să începi să vezi ce te-a făcut să cheltuiești atât. Te gândești la fricile tale, încerci să le privești altfel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel