27 noiembrie: Lună Plină în Gemeni. PATRU zodii trebuie să fie atente în această perioadă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne vorbește despre Luna Plină în Gemeni de pe 27 noiembrie. Iată care sunt zodiile care ar trebui să fie mai atente!

Pe 27 noiembrie, vom avea o Lună Plină în Gemeni.

Soarele în Săgetător și Luna în Gemeni se află în opoziție. O Lună Plină vorbește despre un apogeu. Este un moment în care ne rupem de ceva, renunțăm la ceva și ne dăm seama că am făcut tot posibilul în anumite situații, dar mai mult de atât nu se poate. 

Energia Săgetătorului vorbește despre idealuri, aventuri, cât și despre a nu avea limite. În timp ce, energia Gemenilor vorbește despre comunicare, adaptare și să avem informația la un nivel mai practic. Pentru că avem opoziție între energia Soarelui și a Lunii, idealurile noastre se vor lovi de ceea ce se întâmplă practic în viața noastră. 

Cele mai afectate zodii de această Lună Plină sunt Gemenii și Săgetătorii. Dar, mai avem și celelalte două semne mutabile care vor fi afectate: Fecioară și Pești. 

Soarele se află în conjuncție cu Marte, care se află în semnul Săgetătorului de pe 24 noiembrie. Conjuncția aceasta ne dă un curaj extrem și o tendință de a ne urma idealul până în pânzele albe. Vom spune că noi credem în orice. Dar, Luna în Gemeni este cea care știe și care are timp să vadă practic. 

Mulți oameni își vor căuta noi obiective și idealuri la final de an.  Axa Săgetător-Gemeni este legată de drum, călătorii și depășirea limitelor.  Pentru multe persoane s-ar putea să apară îndoieli legate de faptul dacă ar fi mai bine să plece din țară sau să rămână, să se întrebe dacă le mai este bine acolo unde sunt. 

Vom dori să ni se întâmple evenimente spectaculoase, însă Luna în Gemeni este cea care spune că azi e într-un fel, mâine poate fi altfel.

Pe 4 noiembrie, Saturn și-a încheiat retrogradarea în Pești, iar acum va face Careu cu Soarele în Săgetător lângă Marte și cu Luna Plină. Saturn are o componentă de dubii, frică, nesiguranță și rușine. Pentru că are darul de a ne face să ne îndoim de propria persoană, când vom avea o tendință să călătorim, să studiem sau să credem, s-ar putea să avem momente în care ne vom da seama că am greșit. Ne va face să fim mai umili, mai onești și mai la locul nostru, fără să mai credem în toate poveștile.  Fiind în Careu cu Luna Plină, Saturn vrea să vadă practic, nu vrea idei mistice. 

Vom avea și un Careu între Mercur din Săgetător și Neptun din Pești. Acestea sunt cele mai periculoase aspecte când vine vorba de minte. Ne putem lăsa influentați de falși profeți și de minciuni. Există un mare risc la finalul lui noiembrie să fim atrași de vorbe neadevărate.  Aspectul negativ va fi că noi nu vom crede că cineva ne minte, ci vom lupta să îi convingem și pe ceilalți că acela este adevărul. 

Astrologul recomandă celor cu marcaj mutabil în harta natală (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), să nu se lase influentați de vorbe frumoase la finalul lunii și să nu creadă în nimeni și nimic. Ar trebui să aveți puțină răbdare atunci când o să vreți să luați o decizie. Dacă o persoană va apărea și va încerca să vă influențeze să faceți ceva, pentru că afirmă că știe mai bine, mai așteptați câteva zile. Procesați informația, analizați-o, veniți cu argumente și dovezi, dar nu luați de bună ce vă spune cineva. 

Arhietipul Săgetătorului își dorește să creadă că există perfecțiune. Și arhietipul Fecioarei tinde către acest aspect, dar perfecțiunea este abordată diferit. Săgetătorul țintește un nivel elitist, academic, în timp ce Fecioara dorește ca totul să fie perfect în treburile casnice. 

Finalul lunii Noiembrie va fi destul de confuz și haotic pentru că avem parte de multe energii mentale din partea semnelor mutabile.  Arhietipul Peștilor este cel mai puțin mental dintre cele patru, dar el se ocupă de a căuta o logică cu disperare, în timp ce se află în haos. O să cautați o formulă magică, care nu poate fi găsită de pe o zi pe alta. 

Când vor apărea diferite situații, o să aveți impresia că dacă nu luați o decizie pe moment, pierdeți ceva. O să intrați în panică, provenită din nesiguranță și frică. 

Dacă nu vă oferiți răbdare vouă înșivă și le-o oferiți altora, o să vă simțiți victime și ghinioniști după aceea. 

Astrologul ne mai avertizează că, finalul lunii noiembrie este periculos când vine vorba de chestiuni legale, administrative sau juridice. Nu vă lăsați impresionați de martori și de vorbe. Vă puteți confrunta cu minciuni care vă vor costa mai mult decât v-ați așteptat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel