3 iunie: Ziua în care dragostea cucerește totul. Care sunt cele mai iubitoare zodii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Prin capturarea esenței conexiunii, dragostea este o emoție care se împletește prin fiecare poveste, legând inimile cu fire invizibile.

Multe fraze au fost rostite despre dragoste în poezii, cântece și filme. De exemplu, „Dragostea face lumea să se învârtă.”, „Dragostea nu este dragoste până nu o dăruiești.” sau „Dragostea este limbajul sufletului.”

Dar poate una dintre cele mai cunoscute zicale sau fraze despre dragoste este cuprinsă în această zi: Dragostea cucerește totul zi de zi!

Istoria zilei

Poetul roman antic, Virgiliu, care a trăit între anii 70-15 î.Hr., este cunoscut pentru scrierea frazei „dragostea cucerește totul.” De-a lungul timpului, dragostea a fost o temă a relațiilor, fie ele romantice, familiale sau de prietenie. Și, deși uneori dragostea poate deveni puțin complicată și complexă, conceptul că dragostea învinge răul a oferit speranță multor oameni de-a lungul secolelor.

Ziua aceasta a fost fondată în anii 1990 cu scopul de a le reaminti oamenilor că dragostea poate fi puternică și le poate permite să depășească obstacolele. Dragostea unei mame pentru copilul ei, dragostea unui proprietar de animale pentru cățelul său sau dragostea dintre frați sau prieteni sunt toate exemple de moduri în care dragostea poate fi manifestată în diferite tipuri de relații.

Cum să sărbătorești

Urcă-te în trenul iubirii și ia-ți puțin timp să sărbătorești Ziua în care Dragostea cucerește totul! Iată câteva idei pentru a participa la această zi:

Arată cuiva că este iubit

Să arăți cuiva că este iubit poate fi o sarcină destul de ușoară, mai ales când acea dragoste este reciprocă! Este momentul potrivit să-i spui cuiva că este iubit, fie în persoană, printr-un card scris de mână, un bilețel de dragoste sau chiar un emoji. Modul în care se spune nu este la fel de important ca faptul că este spus.

Cea mai grea bătălie se dă pe câmpul minții. Sunt gândurile tale principalul inamic?

Scrie o poezie de dragoste

Deoarece această zi poartă numele unei fraze provenite de la un poet, poate că Ziua în care Dragostea cucerește totul este momentul potrivit să-ți eliberezi poetul interior! Ia un pix și o hârtie sau un computer și înșiră câteva cuvinte care exprimă sentimentele de dragoste pe care această persoană specială le inspiră. Apoi, transmite-i-le ca o expresie a dragostei în sărbătorirea acestei zile speciale.

Creează un playlist

Evident, muzica este unul dintre limbajele dragostei, alături de poezie, așa că poate ar fi o idee bună să sărbătorești prin construirea unui playlist personalizat.

Iată câteva melodii pe care le poți adăuga la playlist-ul tău:

  • Shouse – Love Tonight (Probabil una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste!)
  • Tinlicker, Helsloot – Because You Move Me
  • Zhu – Faded
  • Sam Smith – Like I Can

Intenții pe care le poți spune în luna IUNIE. Pregătește-te de vară!

Care sunt cele mai iubitoare zodii?

Pești

Guvernați de Neptun, Peștii au o imaginație bogată și sunt plini de compasiune – calități care îi fac romantici înnăscuți. Sunt foarte sensibili la emoțiile partenerului lor și le place să se exprime prin acte de dragoste și bunătate. În relații, sunt destul de altruiști și empatici față de partener.

Balanță

Guvernați de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, Balanțele sunt, de asemenea, unele dintre cele mai romantice semne zodiacale. Deoarece Balanțele iubesc echilibrul în toate aspectele vieții lor, ele valorizează armonia în relații . Adesea fac eforturi pentru a crea întâlniri romantice pentru partenerul lor. De la cine la lumina lumânărilor până la întâlniri bine planificate, Balanțele știu cum să creeze momente romantice pentru persoana iubită.

Rac

Guvernați de Lună, Racii sunt profund emoționali și grijulii și sunt cunoscuți pentru crearea de conexiuni puternice în relațiile lor. Sunt foarte atenți și devotați partenerului lor. Racii sunt adesea buni la a-și aminti date speciale (fie că sunt aniversări sau zile de naștere) și adesea oferă cadouri foarte sentimentale.

Îți plac trăsăturile personajelor principale din filme? Iată dacă te poți considera unul dintre ele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel