TREI numere personale care trebuie să pășească HOTĂRÂTE în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Un singur cuvânt va defini aceste numere personale în 2023: hotărâre. Află care sunt!

Acesta este un an 7 în numerologie și se axează pe două lucruri importante: educație și introspecție. Merită să mizezi pe intuiție și să nu uiți de spiritualitate, care este foarte importantă în 2023.

Acest an va vorbi și despre o analiză mai profundă a lucrurilor pe care le facem, dar și pe gânduri profunde. Experții în numerologie spun că numărul 7 este guvernat de Lună și că poate simboliza perfecțiunea sau chiar iluminarea.

Iată cum să-ți calculezi anul personal!

Capeți rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023. Dacă te-ai născut la 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus și el la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, trebuie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la una singură: 2 + 7 = 9. 

Pentru exemplul de față, anul personal este 9.

Descoperă numerele personale care trebuie să aibă în plan hotărârea în acest nou an!

Anul personal 4

Cei cu an personal 4 în numerologie trebuie să fie mai hotărâți în lunile care vin. Așa că, vezi unde te afli, dar și unde trebuie să te îndrepți. Profită mai mult de hotărâre, nu mai ezita. Nu ești nevoit să faci schimbări radicale, ci doar să-ți aduni curajul și să reflectezi asupra situațiilor din viața ta.

Poți să vezi lucrurile altfel dacă lași totul să vină de la sine, dar și atunci când îți vezi interesul. Nu acționa doar în beneficiul celor din jur.

Anul personal 7

Două lucruri ar fi bune pentru tine în 2023: maturizarea și hotărârea. Vei fi gânditor și o să ai mereu întrebări. Asta este un lucru bun, dar nu zăbovi prea mult și ia inițiativă. Mai ales că apar oportunități pe care merită să le exploatezi cât mai mult cu putință.

2023 vine cu schimbări, așa că fii sincer și original. O să te faci ușor remarcat și poți cunoaște beneficii care te dezvoltă.

Anul personal 8

Bucură-te la maximum de 2023, fiindcă o să ai parte de hotărâre. Vrei să faci lucrurile să se întâmple, orice ai fi. Ai grijă doar la cei din jur și nu-i lăsa să te influențeze sau să te abată de la drumul tău bine stabilit. O să ai și energie, așa că merită să fii ferm, fără să te lași pradă egoismului.

Respectă opiniile celor din jur și nu îndepărta oamenii dragi, dar menține-ți hotărârile. Acest lucru o să te ajute mult de acum înainte.

Vezi și: PATRU numere personale care vor răzbate în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel