TREI zodii care vor avea dispute cu partenerul la final de 2022

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Anul 2022 se termină în curând. Cu siguranță, ești deja cu gândul la sărbători și la cadouri, dar și la noul an. Cu toate acestea, vrei să știi ce se mai întâmplă în luna decembrie. Iată trei zodii care pot avea probleme în cuplu pe final de an sau mici dispute pe care trebuie să le rezolve.

Astăzi, pe 7 decembrie, Mercur își începe tranzitul în semnul Capricornului. Daniela Simulescu spune că acest tranzit nu este simplu, pentru că Mercur va fi și retrograd din 29 decembrie, până pe 18 ianuarie 2023. Desigur, efectele retrogradării se vor simți încă de azi, așa că merită să te ocupi din timp de achiziționarea cadourilor, a biletelor de călătorie sau de organizarea sărbătorilor de iarnă.

Mai mult, tranzitul lui Mercur în Capricorn ne face să fim și mai serioși. Așa că, nu este cazul pentru declarații pompoase și nici pentru luptele excesive pentru o anumită cauză. Să nu uităm că Mercur tranzitează cel mai matur semn zodiacal, așa că se impun maturizarea și pragmatismul. Pot apărea și discuții contradictorii la masa de Crăciun, mai ales că lui Mercur în Capricorn nu prea-i plac glumele.

Totuși, acest tranzit este foarte util, fiindcă ne pregătește pentru 2023. Mintea noastră trebuie să fie axată cât mai mult pe organizare, pe concret și pe palpabil. Mercur vine ca un profesor dur, încăpățânat și exigent, ce nu are niciun fel de toleranță pentru cei care vor să ducă în derizoriu anumite subiecte. Poți fi sceptic și nu te lași ușor impresionat de vorbe, mai ales dacă faptele întârzie să apară.

Află care sunt zodiile care pot avea un final de an mai tumultos în relația cu partenerul!

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Cum termină Taurii acest final de an? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro le recomandă acestor nativi să se ocupe în decembrie doar de colindat și vizite, pentru că Venus, Mercur și Soarele vor fi în Casa a noua. Asta înseamnă că te poți întâlni cu foști colegi sau foști vecini, fie că mergi la un târg, la o cafea cu prietenii sau în călătorii. Până pe 21 decembrie, ar fi bine doar să te plimbi, să ieși pe afară și să te distrezi.

Vei da mulți bani în decembrie și vei resimți aceste cheltueli în conturi. Totuși, încearcă să eviți cheltuielile majore pentru cadouri. Din punct de vedere relațional, în prima parte a lunii o să ai o stare de nervozitate și agitație. În relația cu partenerul, vei observa o instabilitate interioară, care se poate naște din neliniști, temeri sau nerăbdare. Sunt posibile dispute cu partenerul, mai ales dacă observi că are opinii diferite de ale tale.

Previziuni pentru Rac/ Ascendent în Rac

Decembrie este o lună bună pentru Racii singuri, iar cei care sunt într-o relație, pot avea multe activități alături de partener. Ține cont de faptul că, dacă ieși în oraș cu cineva de sărbători, s-ar putea să te întâlnești cu un fost iubit sau cu o fostă iubita. Acest lucru se poate datora faptului că Mercur va retrograda pe 29 decembrie, în Casa a șaptea.

Daniela Simulescu este de părere că Racii nu ar trebui să se bazeze foarte mult pe ei luna aceasta. Ar fi bine să facă totul împreună cu cei din jur, mai ales că este o perioadă optimă pentru negocieri. Din cauza lui Marte retrograd în Casa a 12-a, tinzi să acționezi din frică sau frustrare, mai ales în relație, iar acest lucru nu-ți aduce nimic bun.

În relația cu partenerul, trebuie să știi că stresul sau fricile îți pot alunga fericirea. Poți avea un tumult de gânduri sau amintiri care te pot face să-ți reevaluezi relația în care te afli. Posibilă oboseală nervoasă în această ultimă lună din 2022. În schimb, de sărbători, vei fi sufletul petrecerii și vei anima atmosfera, oriunde vei merge.

Citește și: Influența lui Mercur în Capricorn pentru fiecare zodie/ascendent

Previziuni pentru Pești/ Ascendent în Pești

Peștii sau cei cu ascendent în Pești se bucură de luna decembrie cu ajutorul companiei prietenilor. Poate că mergi acasă de sărbători, în locurile în care ai copilărit și întâlnești foști colegi sau prieteni pe care nu i-ai mai văzut de o grămadă de timp. Deci, este o lună excelentă pentru socializare, discuții și mers la evenimente.

Ba mai mult, te bucuri și de ajutor pe finalul anului. Apar mereu oameni care sunt dornici să te ajute, chiar și atunci când ai nevoie de o informație simplă. Așadar, lasă-te ajutat de planetele din Casa a 11-a, pentru că vin spre tine oameni de unde nici nu te gândeai. Vei vedea că există posibilitatea și să întâlnești oameni noi, de la care ai de învățat.

Să vorbim și despre relații. Din cauza Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie, eșți obligat să găsești un echilibru clar între timpul pe care îl petreci la muncă și cel pe care îl petreci acasă. Din acest motiv, pot exista disensiuni cu partenerul de viață. Ar fi bine să nu uiți că familia este cea mai importantă și ceea contează cu adevărat. Încearcă să-ți prioritizezi relația și nu jobul, ca să ai liniște în cuplu. Poate să continuie o stare de confuzie sau chiar tendința de a judeca prea aspru partenerul. Poți lua decizii greșite sau pripite.

S-ar putea să simți că poți cuceri lumea, odată cu apropierea de sărbători și cu retrogradarea lui Marte în Casa a patra. Evită rezoluțiile la final de an, de ce să nu te gândești la ele de pe acum?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel