4 aprilie: Ziua Dragonului în calendarul chinezesc. La ce te poți aștepta în această zi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ziua de 4 aprilie corespunde dragonului în calendarul chinezesc. La ce să te aștepți azi, indiferent de semnul din zodiac?

Suntem în Anul Iepurelui de Apă! Azi, pe 4 aprilie, avem Ziua Dragonului.

De Ziua Dragonului, te poți aștepta la orice, fiindcă viața poate fi surprinzătoare.

Este posibil ca evenimentele care apar să fie în mare parte, pozitive. Poți avea succes în afaceri și te bucuri de complimente sau de atenție. În general, se spune că de Ziua Dragonului, oamenii se bucură de bună dispoziție. Prin urmare, nu ești nevoit să cauți motive speciale de bucurie, ci doar să apreciezi mai mult ceea ce ai.

Dacă problemele sau micile incidente nu pot fi evitate, cel mai probabil o să le confrunți pe termen scurt. Și să le transformi în oportunități. Să nu uităm că Dragonul este un semn norocos, care poate face față tuturor încercărilor ce pot apărea în viața de zi cu zi. Din fericire, nu vei avea nevoie de sprijinul celor din jur, deoarece energia acestui dragon mitic oferă cea mai însemnată protecție împotriva eșecurilor sau a necazurilor.

Cu toate acestea, în Ziua Dragonului, nevoia noastră de complimente este la cote maxime. Nu primim critica într-un mod constructiv și tindem să ne supărăm dacă cineva ne face chiar și cea mai mică observație. Ne poate sărea țandăra din motive aparent banale, fie dintr-un cuvânt aruncat aiurea, fie dintr-o privire pe care o percepem greșit.

Cel mai bine ar fi să avem răbdare și să nu intrăm în confruntări deschise, din tot felul de fleacuri. Să avem mai multă încredere în forțele proprii și să nu ne expunem atât de ușor slăbiciunile și complexele în fața celorlalți. Poți să lupți, dar fără să fii nevoit să recunoști înfrângerea în această zi. Relaxarea și starea de bine sunt încurajate pe 4 aprilie.

Nu în ultimul rând, de Ziua Dragonului, suntem încurajați să ne schimbăm aspectul, indiferent dacă vrem să experimentăm folosind o haină nouă sau o tunsoare interesantă. Ai putea să îți verifici garderoba și să faci mici îmbunătățiri ori să donezi ce nu îți trebuie. Sunt încurajate bijuteriile din metal, dar și hainele din materiale care strălucesc.

Tot azi, ai putea să comunici cu o varietate de oameni și să îți faci noi cunoștințe. Dacă nu se poate, cel puțin bucură-te de vizite și invită oaspeți la cină. Energia zilei îți oferă șansa de a consolida legături vechi și să găsești altele noi, care să îți aducă multe beneficii în viitor. Este și o zi favorabilă ca să ai negocieri, să organizezi anumite întâlniri de afaceri sau să mergi la un interviu pe care l-ai așteptat de multă vreme.

Și pe plan financiar pot apărea diferite situații de ziua Dragonului. Poți fi încântat de anumite oferte profitabile sau de contracte, care, deși nu îți vor îmbunătăți major situația financiară, acest lucru poate depinde de anumite circumstanțe. Cu toate acestea, nu te grăbi să iei anumite decizii pe plan financiar, deoarece energia Dragonului poate fi și înșelătoare. Conform astrologiei chinezești, azi nu este bine să împrumuți bani, fiindcă îți va fi greu să-i returnezi sau dacă oferi bani, o să-i recuperezi cu mari eforturi.

În final, este o zi optimă pentru cunoaștere. Dezvoltă-ți abilitățile, scrie, citește, înscrie-te la cursuri sau ascultă o emisiune despre un subiect care te interesează. 

Tot din categoria "nu face", se zice că pe 4 aprilie, nu trebuie să plantezi flori sau copaci.

Vezi și: Horoscop chinezesc. Zodia care trebuie să renunțe la certuri în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel