4 februarie, ziua când Mercur își oprește prima retrogradare din 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

În luna februarie, Mercur face câteva aspecte destul de interesante, legate de retrogradare. 

Mercur este planeta comunicării, intelectului, memoriei și transportului.

 

 

 

Mercur își va opri retrogradarea pe 4 februarie. Deocamdată în semnul Capricornului, unde va sta până pe 14 februarie, când se va întoarce în Vărsător. Astrele totuși ne atenționează că va fi nevoie să fim vigilenți, deoarece efectele retrogradării se vor resimți până pe 10 martie. Atunci Mercur va începe tranzitul în semnul Peștilor.

Mercur a mai fost în Capricorn în perioada 13 decembrie-2 ianuarie. Îți recomandăm să îți amintești acea perioadă. 

Tot ce s-a întâmplat atunci va fi reluat între 4-14 februarie. Cu alte cuvinte, toate deciziile și schimbările făcute la finalul anului 2021, vor reveni în viața noastră. Și nu degeaba! Ci pentru a ne ajuta să ne dăm seama dacă am procedat așa cum trebuia. Mai mult, dacă am fugit de asumarea unor responsabilități, de data aceasta nu vom mai putea. Mercur are acest dar de a te băga în aceeași buclă până nu rezolvi totul ca la carte. 

Mintea noastră va fi obligată să să se axeze din nou pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Căruia îi place să ne lase corigenți/repetenți. Și pe urmă suntem obligați să ne dăm restanțele.

Până pe 14 februarie, optimismul deșanțat și încrederea oarbă nu vor fi încurajate. Din contră! Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Și pentru că Mercur va fi încurajat de Venus, Marte și Pluto, toate în semnul Capricornului, am putea spune că astrele ne oferă câteva șanse suplimentare. Avem niște ași în mânecă! Este adevărat că reminiscențele retrogradării nu ne sunt foarte dragi, dar putem profita de data aceasta să ne demonstrăm maturitatea și pragmatismul în cele mai importante momente. Cu siguranță, vor fi și daruri din partea profesorului celui dur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel