40 de lire pe oră, cu atât își închiriază o femeie soțul. ”El vede lucrurile altfel”

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursă foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Sursă foto: Pexels (Mikhail Nilov)

O femeie își închiriază soțul cu ora, pentru suma de 40 de lire. 

O femeie a decis să își deschidă o afacere care se anunță a fi prosperă. Își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră, iar anunțul se adresează în principal femeilor. Laura Young, în vârstă de 38 de ani, are în prezent trei copii, iar cheltuielile familiei sunt pe măsură. 

Aceasta a avut o idee strălucită, după ce a ascultat un podcast al unui bărbat care montează mobilă. Cunoscând abilitățile soțului său, i-a oferit serviciile prin intermediul unor platforme de reclamă și pe Facebook, iar în prezent agenda domnului Young este plină până la finalul lunii. 

James și doi dintre copiii săi suferă de autism

Practic, Young poate ajuta pe oricine să asambleze sau să mute mobilă, să monteze un televizor, să pună perdele, tapet și poate fi contactat de oricine are nevoie de o mână de ajutor la activitățile gospodărești, mai ales femeile singure. 

"Nu m-am aşteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri şi să ne reducem orele de
lucru, aşa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”, a spus Laura, conform The Mirror.

James a fost nevoit să renunţe la slujba sa principală dintr-un depozit pentru a răspunde la toate apelurile şi pentru a avea grijă putea avea grijă de cei trei copii ai săi împreună cu soția sa. Doi dintre copii suferă de autism, iar James a fost diagnosticat şi el cu autism în urmă cu 4 ani.

Citește și - Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Brad Pitt. Ce le-ar fi făcut copiilor

”El vede lucrurile diferit”

"Este foarte bun la construit lucruri şi nu respectă instrucţiunile. Are o minte metodică şi ştie să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit. Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de uşă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi aşezarea unui covor şi reconstruirea unui perete", a spus Laura.

James nu prestează servicii electrice sau sanitare. Totodată, cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră: 40 de lire sterline sau 250 de lire sterline pe zi. Citește mai multe pe DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel