5 lucruri pe care merită să le faci de Crăciun

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
pexels.com
pexels.com

Știi deja că vine cea mai frumoasă perioadă din an! Pe lângă venirea sărbătorilor de iarnă, de Crăciun merită să te ocupi de lucruri care-ți fac bine și care nu pot fi făcute în altă lună. Iată ce nu trebuie să ratezi!

1. Mergi la patinoar!

Este o lună de iarnă. Așadar, dacă ți-ai promis în anii trecuți că vrei să încerci ceva nou, ar fi minunat să te duci la patinoar cu familia sau cu prietenii. Această activitate este distractivă, te relaxează și te ajută să faci mișcare, mai ales că ești nevoit să îți menții echilibrul.

Îmbracă-te gros, ia-i cu tine pe cei dragi și bucură-te măcar de o oră departe de grijile zilnice. Îți va face bine.

2. Transformă-ți locuința

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, este momentul oportun să-ți modifici locuința, după bunul plac. Pentru că vorbim despre anotimpul rece, merită să pui la punct un decor călduros, care te îmbie la relaxare. Ai în vedere păturile groase, pernele pufoase și covoarele care țin de cald.

Pe lângă aceste accesorii incluse în dormitor sau în living, nu uita nici de beteală, globuri, ghirlande sau instalație luminoasă. Locul lor nu este doar în brad, ci le poți integra cu succes pe o perdea, pe o masă sau de ce nu, pe ușă. Dacă ai copii, roagă-i să te ajute cu decoratul casei. Le vei pune imaginația pe roate.

3. Ocupă-te de brad

Doar de sărbători avem ocazia să împodobim bradul, de la mic, la mare. Cel mai probabil, a devenit o tradiție și în familia ta. Acest lucru te ajută să intri în spiritul sărbătorilor și să fii creativ, folosind globuri sau accesorii de diferite mărimi și culori.

Poți să decorezi bradul după bunul plac, indiferent dacă preferi stilul tradițional sau unul mai nonconformist. Acum, pregătește-te pentru cadouri, care pot fi așezate frumos sub pomul de Crăciun.

4. Caută rețete noi de prăjituri

Puțini sunt cei cărora nu le plac dulciurile. Dacă abia aștepți să gusti un desert gustos, ce-ai spune să-l pregătești tu? Nu ai nevoie decât de rețeta preferată sau de una pe care nu ai mai încercat-o până acum și de ingredientele necesare.

Prăjiturile de casă sunt mult mai gustoase decât ce găsești în comerț, așa că poți alege să le savurezi, alături de prieteni și familie.

5. Ascultă colinde

Dacă ai început deja să fredonezi colindele preferate, este minunat! Decembrie este unica lună în care poți să asculți colinde la nesfârșit, în intimitatea propriei locuințe. Ia o carte lângă tine, bea un ceai și.. relaxează-te. Aceste momente nu se vor mai întoarce până anul viitor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel