6 moduri eficiente să te calmezi, când nu ai o stare bună

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
pexels.com
pexels.com

Indiferent dacă ai un loc de muncă care te solicită sau ești obosit după o zi grea, meriți să-ți reîncarci bateriile. Toate acestea au un impact negativ asupra stării de spirit, așa că îți oferim soluții utile, care îți vin în ajutor când nu ai o stare bună.

Ieși în oraș!

Deși, de cele mai multe ori, nu ai chef de plimbări după o zi supărătoare, ce-ai spune să mergi în oraș? Aceasta este soluția optimă când nu ai o stare bună. Fie că îți place să fii însoțit de un prieten bun sau de partenerul din cuplu, vei vedea că ziua ți se va îmbunătăți simțitor.

Bucură-te de un weekend în natură

Ai multe pe cap și simți că nimic nu merge? La sfârșit de săptămână, lasă deoparte activitățile cotidiene și eliberează-ți mintea. Cele mai recomandate sunt plimbările în natură sau măcar într-un parc din apropierea casei. Chiar și o oră în aer liber te încarcă de energie și-ți schimbă dispoziția.

Lasă deoparte telefonul

Dacă nu ești în apele tale și ai nevoie de câteva ore de relaxare, ar fi bine să renunți la telefon. Poate fi dificil, dar petrecerea timpului pe rețelele de socializare nu te ajută. Ba din contră, îți poate dăuna când nu te simți bine. Nu poți să stai departe de telefon? Folosește-l ca să suni o persoană dragă, care te înțelege și poate să te încurajeze.

Ascultă melodii optimiste

Cine nu a ascultat măcar o dată muzică, în momentele de tristețe? Totuși, nu-ți îndrepta atenția către melodiile la fel de sumbre precum starea ta. În schimb, da play la muzica preferată, compusă din piese optimiste. Oricât ai fi de supărat, o să-ți distragi atenția de la griji, fie chiar și pentru o jumătate de oră.

Răsfață-te cu o cină fastuoasă

În cazul în care ai avut o zi grea și îți dorești relaxare, ce-ar fi să pregătești o cină savuroasă la tine acasă? Sau dacă nu ai dispoziția necesară, comandă meniul care te încântă, direct la domiciliu. Poți să adaugi și un pahar de vin și muzică în surdină. Toate acestea compun un ritual perfect, pentru momentele în care ești cu moralul la pământ.

Compune-ți un ritual de înfrumusețare

Într-o zi în care ai moralul scăzut, un ritual de frumusețe doar pentru tine o să-ți facă ziua mai frumoasă. Poate fi vorba de o tunsoare la salon, de o manichiură în culori vesele sau de o ședință de masaj. Orice îți poate schimba starea de spirit când nu ai o zi bună. Poți să mergi și la shopping, cu siguranță o haină nouă te poate binedispune.

Tu la ce ai apela într-o zi neplăcută? Cum îți schimbi starea de spirit?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel