7 februarie - Ziua în care ne salutăm vecinii şi trimitem felicitări prietenilor

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
7 februarie - Ziua în care ne salutăm vecinii şi trimitem felicitări prietenilor (sursa foto: Joachim Schnürle / Unsplash.com)
7 februarie - Ziua în care ne salutăm vecinii şi trimitem felicitări prietenilor (sursa foto: Joachim Schnürle / Unsplash.com)

Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare. Iată ce se celebrează pe 7 februarie:

Ziua în care le facem cu mâna (în mod prietenos) vecinilor

Nu toată lumea se află în relaţii bune cu vecinii, dar un lucru asupra căruia putem fi cu toţii de acord este că am avea nevoie cu toţii de mai multă bunătate în lume, şi despre asta este vorba în această zi. Salutările entuziaste şi fericirea autentică de a vedea o altă persoană o pot face pe aceasta să se simtă bine şi să îşi înceapă ziua în cel mai bun mod posibil.

#WaveAllYourFingersAtYourNeighborsDay ne oferă ocazia să avem această influenţă pozitivă asupra unei alte persoane. La urma urmei, este mai bine să fim vecinul pe care toată lumea îl iubeşte, decât morocănosul pe care toată lumea îl antipatizează! Mai ales că nu este nevoie de mult efort pentru a fi prietenos şi a saluta oamenii cu amabilitate şi cu un zâmbet. În ultimii ani, se pare că nu mai suntem la fel de apropiaţi de vecinii noştri ca în generaţiile anterioare, aşa că acum este momentul să schimbăm acest lucru.

Oamenii au avut de-a face cu vecinii lor încă de la începuturile lumii. Este greu să progresăm în viaţă dacă nu putem progresa în relaţia cu cei care trăiesc în jurul nostru. În ultimii ani, se pare că nu mai suntem la fel de apropiaţi de vecinii noştri ca în generaţiile anterioare, aşa că acum este momentul să schimbăm acest lucru. Ziua a fost creată de actorii americani Thomas & Ruth Roy şi se sărbătoreşte în fiecare an pe 7 februarie.

Ziua în care trimitem o felicitare unui prieten

Tot pe 7 februarie este şi #SendaCardtoaFriendDay, o zi specială în condiţiile în care în zilele noastre au devenit comunicarea electronică este dominantă. Imaginaţi-vă încântarea pe care o simte cineva atunci când are norocul de a fi destinatarul unei felicitări! Nu există pixeli, doar gânduri sincere puse pe hârtie.

Această zi este deci despre a ne îndepărta de dispozitive şi a arăta cuiva cât de mult înseamnă pentru noi, făcându-i această surpriză supremă.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel