7 lucruri de știut despre tranzitul lui Saturn în Pești. Care sunt atenționările Astrologului Daniela Simulescu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Saturn, planeta limitelor și a responsabilității, își începe tranzitul în Pești. Iată 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre acest tranzit, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Astăzi, Saturn începe tranzitul în ultimul semn zodiacal, cel al Peștilor. Este un fenomen extrem de important al lunii martie din punct de vedere astrologic, mai ales ca va fi unul destul de lung. Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025 va fi marcată de acest tranzit.

Tranzitul planetei limitelor și a timpului în ultimul semn al zodiacului ne va obliga să vedem ce este real și ce este doar în imaginația noastră.

Teoretic, arhetipul Peștilor nu are limite, iar planeta Saturn nu cunoaște ce este toleranța. Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii.

Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea.

Îți amintim că cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Ce părere are astrologul DC News Daniela Simulescu despre acest tranzit al lui Saturn? Iată ce a spus aceasta, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook. La ce ar trebui să ne așteptăm?

"Saturn își începe tranzitul în Pești, care va dura până în februarie 2026. Vedeți voi, Saturn îl reprezintă pe Cronos, Zeul Timpului. Și nu prea îi place cu filosofeala alea alea, așa că vă voi oferi o statistică simplă a efectelor tranzitului peste Soare sau peste Ascendent. Deci dacă ești Pești sau ai ascendentul în Pești, uite ce trebuie să ai în vedere până în 2026:

1. Oboseala. Îți vei vedea limitele. Indiferent de vârsta pe care o ai, nu vei mai putea face lucrurile pe care le făceai înainte. Este nevoie de reprioritizare. Riscul de burnout va fi crescut.

2. Sănătatea. Sistemul osos, pielea, dinții, părul, ochii. Și nu numai. Și să nu uităm de problemele cronice. A, lui Saturn îi place prevenția. Și dacă îți zici că nu ai cum să pățești ceva că doar ai 20 de ani, eu nu m-aș grăbi în locul tău. În plus, Saturn este mai depresiv, deci trebuie să ai grijă și de sănătatea mintală.

3. Maturizarea. Asta nu se întâmplă cu floricele pe câmpii, ci prin evenimente serioase și dure câteodată. În familie de cele mai multe ori. Și hei, așa este viața! În niciun caz o poveste Disney.

4. Personal. Relații serioase, oficiale și de durată. Dar nu bazate pe chimie și fluturași. Sau singurătate autoimpusă. Responsabilitatea unui copil.

5. Profesional. Dacă ești acolo unde trebuie, vei primi recunoaștere/o funcție mai bună. Dacă nu, vei primi doar frustrări până schimbi ceva.

6. Acceptare. Nu victimizare! Saturn îți arată că timpul trece. Te lasă puțin să plângi, dar se satură repede de copilărismele astea.

7. Distanțare. Selecție serioasă prin anturaj. Valabil și pentru cei cu marcaj de Gemeni, Săgetător și Pești. Saturn are un principiu: KISS. În traducere: Keep it simple, stupid!

P.S. Cei cu marcaj de Vărsător vă pot confirma prin detalierea vieții lor din martie 2020 încoace, de când Saturn le-a tot tranzitat semnul."

Îți recomandăm să citești și: Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel