7 ritualuri de Lună Nouă: ce să faci de Lună Nouă, ca să-ți meargă bine

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Luna Nouă are loc odată la 28-30 de zile și marchează debutul unui nou ciclu lunar. Ce înseamnă asta? Noi schimbări și momente deosebite, de care merită să te bucuri. De cele mai multe ori, oamenii aleg să se apuce de proiecte noi, să cunoască alți oameni și să aibă parte de mici momente de răsfăț, de fiecare dată când se gândesc la energia proaspătă a Lunii Noi.

Luna Nouă în Săgetător are loc pe 24 noiembrie, așa că poate simboliza acest nou început, care este strâns legat de credința interioară și de propriul optimism în legătură cu lucrurile pe care le ai de făcut.

De aceea, îți propunem un ghid util, care te învață ce să faci de Lună Nouă, ca să-ți meargă bine și să beneficiezi de resurse energetice care te încarcă pozitiv.

Începe printr-o simplă afirmație

Deși ai crede că este complicat să demarezi un ritual de Lună Nouă, nu trebuie decât să spui tare și răspicat ceea ce-ți dorești. Poate fi o replică simplă, de tipul: "Vreau să obțin permisul de conducere în următoarea lună" sau "O să mă căsătoresc cu persoana iubită". Toate aceste afirmații te fac să te concentrezi asupra scopurilor tale și îi spun Universului ce ai în plan.

Creează-ți un colțișor de relaxare

Poate fi oriunde: un colț al living-ului, fotoliul preferat din dormitor, în cadă, în jurul mesei din bucătărie. Important este să pui bazele unui spațiu sacru pentru tine, ca să înceapă magia.

Nu vorbim despre incantații, ci despre un loc care îți este pe plac și în care te simți bine și în siguranță. Asigură-te că spațiul pe care l-ai ales este curat și ordonat, ca să nu lași loc energiilor negative. Dacă te face să te simți bine, folosește aceste locuri pentru meditații. Și, de ce nu? Aprinde o lumânare parfumată, ascultă muzică bună, dansează și lasă-te purtat de magia Lunii Noi.

Ia-ți inima în dinți și în dragoste

Dacă ești singur și te-ai săturat să aștepți persoana care-ți dă lumea peste cap, fă tu primul pas. Cu siguranță, există cineva care-ți place și pe care ți l-ai dori alături la o cafea sau la o plimbare în parc. Nu te lăsa copleșit de emoții și începe ceva nou și la acest capitol. Cine știe? Poate norocul îți va surâde. Același principiu se aplică și în cazul unui job nou. Luna Nouă este momentul ideal să-ți schimbi locul de muncă, mai ales dacă cel actual te nemulțumește.

Ai grijă de tine

Luna Nouă îți vine în ajutor dacă îți setezi noi obiective. Îți sugerăm să te apuci de sporturi noi și să nu mai amâni cura de slăbire. Dacă toate acestea ți se par dificile pentru început, pur și simplu începe cu plimbări mai dese prin natură, care te deconectează de la grijile zilnice. Desigur, ia cu tine și căștile și ascultă muzica preferată, care să te binedispună.

Bucură-te de băi relaxante

Amâni de multă vreme o baie cu spumă? Aceasta este o modalitate eficientă de a scăpa de stresul de peste zi, iar Luna Nouă îți devine o aliată de nădejde. Creează o rutină proprie, care poate fi compusă din băi relaxante. Înlocuiește dușul clasic cu o baie pe cinste, folosește gomajul preferat, sărurile care îți încântă simțurile și unturile de corp care-ți fac pielea catifelată. Pare simplu, dar acest mic ritual de Lună Nouă îți aduce bucurie și face totul să meargă ca pe roate.

Prepară un săpun în propria locuință

Nu degeaba am spus că este timpul să încerci lucruri interesante de Lună Nouă. Dacă ești în căutarea unei activități interactive, care te relaxează deopotrivă, un ritual demn de luat în seamă implică crearea propriului săpun. Există sute de rețete pe care le poți folosi sau alege propriile ingrediente, din al căror amestec să rezulte un săpun minunat. Dispui de mai mult timp liber? Oferă săpunuri frumos mirositoare și apropiaților, ca să le aduci zâmbetul pe buze.

Desenează!

Nu în ultimul rând, desenul este o adevărată terapie, încurajat ca ritual de Lună Nouă. Din fericire, nu ai neapărată nevoie de șevalet sau de pânză, ci de o simplă coală de hârtie și de creioane colorate. Ce poți desena? Ce îți dorești. Îți poți transpune stările și gândurile într-un desen simplu sau mai complicat, în funcție de preferințe și de dexteritate. Vei vedea că te relaxează și te ajută să eliberezi toate emoțiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel