8 lucruri pe care le învățăm de la Săgetători

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

După Mercur și Venus, Soarele tranzitează Săgetătorul pe 22 noiembrie 2022. După tranzitul Soarelui în cea de-a noua zodie, avem și o Lună Nouă în Săgetător, pe 24 noiembrie, care poate reprezenta un nou început. Totul pornește de la credința interioară.

Când discutăm despre sezonul Săgetătorului, nu ai cum să te plictisești, fiindcă nimic nu este banal.

Ce avem de învățat de la Săgetători și care sunt aspectele care-i definesc? Iată ce merită să știi, mai ales că începe sezonul acestui semn.

1. Să fim flexibili și adaptabili

Ce iubim la Săgetători? Ei bine, începem prin a spune că avem de-a face cu singurul semn de foc mutabil al zodiacului. Ce înseamnă asta? Săgetătorii sunt renumiți pentru flexibilitatea lor, dar și pentru capacitatea de a se adapta în orice circumstanță. Mai mult, probabil ai observat că acest semn este foarte expresiv, dar și norocos, pentru că este condus de Jupiter.

2. Să învățăm din propriile experiențe

Săgetătorul nu doar că are o personalitate uimitoare, însă, fiind condus de Jupiter, planeta expansiunii, adoră să capteze informații noi și să încerce. Învățarea prin exercițiu și experiențe devine lege pentru Săgetători!

3. Să ne bucurăm de energie

Săgetătorii au o energie debordantă, cu care te vor molipsi. Sunt mereu pe fugă și simt că nu au suficient timp la dispoziție pentru toate lucrurile pe care și le doresc. De aceea, poate par grăbiți sau prea agitați. Acest semn este renumit și pentru personalitatea cameleonică. Iubesc să facă mai multe activități în același timp și au nevoie mereu de noi preocupări.

4. Să călătorim și să descoperim

Nu știi dacă te-ai înțelege sau nu cu un Săgetător? Dacă și ție îți place să călătorești, ai găsit partenerul ideal. Săgetătorii sunt recunoscuți pentru firea lor sportivă și atletică, adoră călătoriile și ar vrea să viziteze mereu locuri noi și interesante. Poți să-l surprinzi mereu pe un Săgetător cu un cadou unic și să-l inviți într-o vacanță de vis.

5. Să fim parteneri mai buni în relații

În relații, Săgetătorii nu sunt parteneri pe care să-i neglijezi. Sunt activi, curioși să cunoască, dornici de aventură și comunicativi. Cu toate acestea, pot fi acuzați că trec prea repede de la un subiect la altul sau că își doresc mereu să iasă și să exploreze. Dacă vrei să ai o relație cu un Săgetător, asigură-te că ești la fel de versatil și de interesat de schimbare, pentru că nu vei avea timp să te plictisești.

6. Să fim mai sociabili și mai deschiși la nou

Dacă ești în căutare de prieteni noi, Săgetătorul este întotdeauna deschis. Vorbim despre o zodie foarte sociabilă. Săgetătorii știu să comunice, se fac repede plăcuți și știu să dezvolte orice subiect. Mai mult, ai șansa să vorbești orice cu un Săgetător, nu va refuza niciun subiect.

7. Să fim lideri

În preajma unui Săgetător, nu poți să stai posomorât. Este una dintre cele mai optimiste zodii și are mereu intenții bune. Datorită capacității lor de a conduce, Săgetătorii pot deveni adevărați lideri sau chiar antrenori de succes. Te inspiră, te motivează și vor să fii la fel de entuziasmat. Nu uita! Dacă te vaiți prea mult în preajma Săgetătorilor și dacă privești lucrurile prea sumbru, cel mai probabil te vor ocoli.

8. Să avem umor și să spunem lucrurilor pe nume

Nu în ultimul rând, există și alte aspecte care ne fac să iubim Săgetătorii: umorul și sinceritatea. De obicei, un Săgetător nu te va menaja dacă greșești și îți va spune mereu ce are pe suflet. Pe lângă sinceritatea debordantă, acest semn este direct, spontan și are mult umor.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicele Săgetătorilor, pentru care îi vei dori mereu aproape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel