8 Martie - Cele mai frumoase mesaje și urări de Ziua Femeii

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
8 Martie - Cele mai frumoase mesaje și urări de Ziua Femeii (sursa foto: Sixteen Miles Out / Unsplash)
8 Martie - Cele mai frumoase mesaje și urări de Ziua Femeii (sursa foto: Sixteen Miles Out / Unsplash)

Urări și mesaje de 8 Martie, ziua Internațională a femeii.

Mame, bunici, soții, surori... toate sunt femei, iar ziua de astăzi este despre ele. 8 Martie sau, cum mai este cunoscută, Ziua Mamei este o sărbătoare internațională dedicată sexului frumos.

Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, pentru a se recunoaște toate meritele și realizările, pe care femeile le aduc în fiecare zi, în țara lor, dar și pentru a combate discriminarea. Astăzi, 8 Martie se sărbătorește în peste 60 de țări din întreaga lume.

Iată cele mai bune urări, cu ajutorul cărora poți surprinde femeia din viața ta, alese de editorii SPECTACOLA.RO:

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!"

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„De 8 martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră, prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„8 Martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească. În această zi remarcabilă noi, bărbaţii, venerăm cu un deosebit respect – mamele, prin tandreţe şi iubire – soţiile, prin dragoste şi grijă părintească – fiicele, prin veşnice aduceri aminte – bunicile. ”

„Fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, armonie, dragoste, înţelepciune, zâmbete de copii, bunăstare, sănătate Dumneavoastră şi apropiaţilor Dumneavoastră. Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră."

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani, draga mea soție/mamă/bunică!”

Citeşte continuarea pe SPECTACOLA.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel