Abundență și vești bune pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pericole pentru Taur și Scorpion. Valabil până pe 28 octombrie

astrosens Team | Dată: 06 mai 2022, 16:55 | Categorie: Recomandari
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan vești legate de intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului de pe 11 mai până pe 28 octombrie. Dacă unele zodii se vor bucura de multe daruri, altele trebuie să sporească atenția, căci Jupiter amplifică și ce este bine, dar și ce este nociv și nevindecat. 

Jupiter este Zeus, este planeta considerată Marele Benefic. Orice atinge, umflă. Fie că este ceva bun, fie că este ceva rău. Tranzitul lui prin primul semn al zodiacului (11 mai-28 octombrie) va schimba viața într-un mod pozitiv pentru semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn), și va atrage atenția altor semne. Oricum, orice criză apărută pe tranzitul lui Jupiter se demonstrează întotdeauna a fi o mare oportunitate. Doar că trebuie să ieși din postura de victimă pentru a culege toate beneficiile lui.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru Berbeci se anunță o serie nesfârșită de oportunități, intrarea lui Jupiter în semnul vostru va fi ca o gură de aer proaspăt, ca o „ieșire de la naftalină”, spune astrologul Daniela Simulescu. Aveți grijă pentru că Jupiter prin expansiunea sa, ar putea să vă facă să vă îngrășați, așa că puțină grijă aici și faceți mult sport. Însă distracții și șanse aveți cât cuprinde. Bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Rac/ Ascendent în Rac

Din punct de vedere profesional, aveți toate șansele să dați lovitura, vin proiecte de unde nici nu vă așteptați, însă trebuie să puneți puțin umărul la lucru. Pe de altă parte, în planul personal, s-ar putea ivi o cerere în căsătorie sau oficializarea unei relații. Chiar dacă vi se va părea că aveți foarte multe de făcut, nu vă faceți griji, lucrurile vor merge ca pe roate în direcția dorită de voi. Veți avea succes.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cunoașteți oameni, ieșiți la întâlniri, flirtați, aveți fluturi în stomac. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii de sine, dar și al cunoașterii de persoane noi, atractive, posibili pretendenți. Nu exagerați cu încrederea în ei, păstrați puțin distanța până îi cunoașteți mai bine. Dacă sunteți la polul opus și vreți să scăpați de o relație, da, acum este momentul. Jupiter în Berbec vă ajută și în acest caz și veți avea curajul necesar pentru a scăpa din impas. Atenție la infidelități pentru cei care au relații care merg bine, tentații sunt la tot pasul. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Puteți face cu ușurință bani din afaceri din zona imobiliarelor dacă doriți. Veți obține venituri bune din asta. Pe de altă parte, Jupiter vă oferă șansa de a vă muta, de a vă construi un colțișor al vostru sau de a redecora.  Poate că vreți o altă casă, vreți să schimbați puțin culorile din camera unde dormiți sau mobila. Se va reflecta în atitudinea voastră o relație bună cu familia așa că mențineți o energie bună în direcția acestora.

Taur/ Ascendent în Taur

„Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Jupiter intră în casa a 12-a și vă vorbește despre vindecare, despre sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să aveți niște pierderi între mai și octombrie. S-ar putea să aveți în viața voastră o formă de abandon, însă orice abandon prin care treceți, ar putea să fie o mare salvare. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dacă doriți să schimbați locul de muncă, da este un moment bun, atenție însă am spus locul de muncă, doar unul, nu vă luați mai multe locuri de muncă. Mai degrabă încercați să vă limitați munca deoarece din mai până în octombrie nu o să mai aveți timp de nimic. Nu doar că apar multe lucruri de făcut, ci voi singuri vă luați sarcini în plus, aveți tendința să suplimentați treburile doar pentru că vedeți că puteți. La un moment-dat toate acestea vă vor depăși. Atenție la sănătate, la oamenii pe care trebuie să îi îngrijiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience