Acces la IUBIRE și o OAZĂ de LINIȘTE cu Venus în Pești de pe 5 aprilie până pe 2 mai

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

După multă toxicitate și blazare, Venus în sfârșit intră în Pești. Venus se simte foarte bine în Pești deoarece aici se dedică total, aici nu mai are limite. Simțiți acest tranzit, folosiți-l, puneți-l să lucreze pentru voi. Iubiți! 

Venus o reprezintă pe Afrodita – frumusețe, feminitate, bani, cultură, artă, decor, culoare, sunet, tot ce ne face plăcere – aceasta este tema în jurul căreia se vor învârti lucrurile. O să fim mai atenți la ceea ce ne face inima să tresară de bucurie.

Cei mai influențați vor fi Peștii sau cei cu Ascendent în Pești, apoi Fecioarele sau cei cu Ascendent în Fecioară, dar și Racii și Scorpionii.

Cei care au Venus în Pești sunt empatici, toleranți, credincioși cu un simți artistic fenomenal, dau dovadă de o capacitate imensă de iertare, iar ca să iubească are nevoie de o simbioză. Însă există câteva pericole deoarece acest Venus în Pești îi face să se îndrăgostească de cei care au nevoie să fie salvați, de cei care suferă fizic sau emoțional.

Dacă nu sunteți echilibrați în perioada aceasta există riscul să vă lăsați iubirea să se ducă în direcția relațiilor toxice, așa că puneți niște limite. Cu abilitatea de a ne dizolva ego-ul, vrem să iubim pe toată lumea, să acceptăm pe toată lumea. Dacă luați pe cineva abandonat sub aripa voastră, aveți grijă să nu intrați în relații care se pot dovedi problematice în momentul în care persoana respectivă nu va mai avea nevoie de voi.

Te iubesc, te accept, te iert, mă împac cu tine, te ajut, însă am o limită și am grijă să nu îmi fac rău pentru a te iubi pe tine.

Dacă sunt traume nerezolvate – există o tendință spre escapism care se manifestă prin tot felul de vicii.

Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire.

Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte, își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm să salvăm oamenii și plantele, putem să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

pe 17 aprilie Venus face un Sextil cu Mercur

-vorbe dulci, drăguțe, nu rănim pe nimeni verbal

pe 18 aprilie Venus face un Sextil cu Uranus din Taur

-evenimente, întâlniri cu oamenii dragi

pe 27 aprilie Venus face conjuncția cu Neptun

-aici, mare atenție! Un Venus lângă Neptun te face să idealizezi, să crezi că lucrurile stau într-un anumit fel, această perioadă este plină de capcane, însă ne poate ajuta să acceptăm, să visăm, să trăim în lumea noastră, pentru că până la urmă din când în când avem nevoie să ne retragem.

-arta va cunoaște o ascensiune, o revoluție, o schimbare.

pe 30 aprilie avem conjuncția Venus-Jupiter

-cea mai drăgăstoasă zi din an, e o zi cu multă iubire. Venus, Micul Benefic și Jupiter, Marele Benefic ne aduc o zi minunată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel