Activează-ți ENERGIA FEMININĂ! 8 sfaturi

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Ce înseamnă energie feminină? Am putea spune că e o energie generatoare de empatie, sensibilitate, grație, însă pentru a putea înțelege cu adevărat trebuie să cauți în interiorul tău. Ce te inspiră? Ce te face creativă?

Intuiția, expresivitatea, creativitatea, libertatea, evadarea în afara lanțurilor societății, toate acestea pot fi atribute ale energiei feminine. Văzută ca fiind la polul opus, energia masculină este mai rigidă, ține de ordine în gândire, de logică și de nevoia de competiție.

Desigur, că toate atributele de mai sus sunt comune atât femeilor cât și bărbaților, ele întrepătrunzându-se, iar noi găsind echilibrul între ele. De multe ori, acest echilibru poate fi unul fragil din cauza rigorilor sociale și a nevoii de a ne adapta zilnic lumii în care trăim, la rândul ei într-o continuă schimbare.

Ce facem pentru a ne activa energia feminină?

1. Folosește-ți energia feminină în mod constructiv în funcție de contextul în care te afli. Alege-o în mod activ pe cea care ți se potrivește cel mai bine și nu uita, caută în tine. Doar tu ești cea care definește cel mai bine atributele unice ale feminității.

2. Spune ceea ce gândești, fă-te auzită! Nu îți fie teamă să vorbești, să îți valorifici ideile, să fii o voce, poate chiar o voce pentru cei care în vremurile grele nu mai au glas.

3. Găsește o comunitate de femei. Împreună putem muta munții. Alătură-te unei organizații care sprijină egalitatea de șanse, dreptul femeilor la educație și propulsarea femeilor în poziții de conducere.

4. Fii deschisă mereu pentru a primi. Cere sprijin, cere ajutorul celorlalți. Vulnerabilitatea este o trăsătură umană, iar feminitatea știe să îi dea un farmec aparte. Credem în umanitate, credem în sprijim și empatie.

5. Exprimă-te în mod creativ. Atunci când scrii, atunci când gătești, atunci când cumperi flori, fă lucrurile diferit. Creativitatea este o cale a eliberării fluxului energiei feminine.

6. Găsește timp pentru tine și pentru liniștea ta. Meditează, ține un jurnal, respectă o rutină de înfrumusețare. Păstrează mereu o legătură cu corpul tău și îmbrățișează-ți sexualitatea. Lasă în urmă vechile tipare și bucură-te de unicitate.

7. Redefinește frumusețea. Revendică-ți propria idee de „frumos”, fii mândră de felul în care arăți și de toate elementele care te fac unică.

8. Conectează-te cu natura și cu elementele primordiale. Sărbătorește ziua de 8 Martie simțindu-te legată de foc (aprinzând câteva lumânări parfumate), de apă (făcând o baie fierbinte și relaxantă) de aer (plimbându-te prin orașul tău de parcă ai fi un turist) și de pământ (îngrijind plantele pe care le iubești).

adaptare după:

https://empowherto.org/2021/02/24/how-to-embrace-your-feminine-energy/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel