Actorul Tom Hiddleston anunţă sfârşitul personajului Loki în MCU

Florin Răvdan |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Facebook Tom Hiddleston
Facebook Tom Hiddleston

Tom Hiddleston, actorul care a interpretat rolul lui Loki în universul Marvel, anunţă "sfârşitul călătoriei". 

Actorul britanic a debutat în MCU alături de Chris Hemsworth în Thor, în 2011. Introdus ca fratele adoptat al zeului tunetului, Loki a devenit imediat o ameninţare pentru eroii Marvel, tot el fiind principalul antagonist din primul filmul Avengers, lansat în 2012. 

Pe măsură ce franciza a continuat, Hiddleston a mai apărut ca Loki alături de Hemsworth în două din cele trei continuări ale filmelor Thor, "Lumea Întunecată" şi "Ragnarok". De asemenea, a jucat un rol important în deschiderea filmului "Avengers: Infinity War", în care personajul său a "murit" de mâna lui Thanos. 

Însă Loki nu a stat mort mult timp. Pentru că "Răzbunătorii" au călătorit prin timp în "Endgame", o versiune din 2012 a lui Loki a fost reintrodusă. De asta, acesta a reuşit să scape din mâinile "Răzbunătorilor", lucru care a dat startul evenimentelor din serialul Loki, scrie stroriesof.com

Deşi recenziile au fost mixte, Loki a fost un personaj extrem de apreciat de fani. Iar actorul britanic s-a dovedit a fi o legendă Marvel în cei 12 ani în această franciză. 

"Îmi place să joc personajul ăsta pentru că are multe de zis, e foarte dinamic. Îmi aduc aminte că am zis că, dacă ar fi pus în faţa unui pian cu 88 de clape, ar putea cânta pe clapele ascuţite de la capăt. Şi e zeul poznelor. Dar poate să meargă şi la capătul celălalt al claviaturii şi să fie grav, dur. Poate fi şi profund, să vorbească despre durere, trădare, pierdere, gelozie, mândrie", a declarat Tom Hiddleston. 

While responses to the Marvel series on Disney+ have been mixed, to say the least, Loki went down extremely well with fans. In general, the actor has proven himself to be a Marvel legend over the course of his 12-year tenure in the franchise, with Hiddleston often commenting on his own love of the character.

După al doilea sezon Loki, actorul a dat, însă, de înţeles, că personajul a ajuns la sfârşitul drumului. 

"Loki a fost abordat ca două jumătăţi ale unei cărţi. În primul sezon, terminăm povestea lui Loki cu TVA. Am vrut, însă, să spun o poveste completă. Nu voi da spoilere despre sezonul al doilea, dar voi spune asta: cercul e complet. E concluzia a şase filme, 12 episoade şi 14 ani din viaţa mea. A fost o călătorie...", a mai declarat Hiddleston. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel