Actrița Lena Headey, vedeta din ''Game of Thrones'', s-a căsătorit

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Actrița Lena Headey, vedeta din ''Game of Thrones'', s-a căsătorit / Foto: Pixabay
Actrița Lena Headey, vedeta din ''Game of Thrones'', s-a căsătorit / Foto: Pixabay

Actrița Lena Headey, vedeta din ''Game of Thrones'', s-a căsătorit.

Vedeta din Game of Thrones Lena Headey s-a căsătorit cu starul din Ozark, Marc Menchaca, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc în Italia, informează site-ul publicaţiei britanice The Independent, transmite Agerpres.

Fotografiile distribuite online au arătat-o pe mireasă îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci, cu un decolteu adânc şi fără spate.

Headey a purtat, de asemenea, un accesoriu de păr floral şi un voal, în timp ce Menchaca a arătat elegant într-un costum albastru marin accesorizat cu o pălărie bej cu boruri largi.

Cuplul şi-a unit destinele înconjurat de familie şi de prieteni, printre care s-au numărat şi colegii de pe platourile de filmare de la "GoT" Peter Dinklage, Emilia Clarke, Michelle Fairley şi Sophie Turner, alături de soţul ei, Joe Jonas. Ceremonia ar fi avut loc joi (6 octombrie).

Headey a fost căsătorită anterior cu muzicianul Peter Loughran



Headey şi Menchaca sunt împreună din 2020. Headey a fost căsătorită anterior cu muzicianul Peter Loughran din 2007 până în 2013. Cei doi au împreună un băiat pe nume Wylie, în vârstă de 12 ani. Actriţa are, de asemenea, o fiică pe nume Teddy, în vârstă de şapte ani, dintr-o relaţie cu Dan Cadan.

Fotografiile de la nunta lui Headey şi Menchaca au devenit rapid virale pe reţelele de socializare, fanii salutând apariţia miresei.

"Mă bucur pentru tine, Regină Cersei", a scris un fan, făcând referire la personajul Cersei Lannister interpretat de actriţă în "Game of Thrones".

"Sper ca mirele să o trateze cum trebuie, pentru că ea are în spate o armată foarte pasionată", a glumit un altul.

Actrița Hilary Swank este însărcinată. "Voi fi mamă, şi nu doar de unul, ci de doi"

Actriţa americană Hilary Swank a dezvăluit miercuri, 5 octombrie, în timpul unei apariţii la emisiunea "Good Morning America", că este însărcinată cu gemeni, informează Agerpres, citând DPA.

"Sunt atât de fericită să împărtăşesc asta cu voi, şi acum cu America; este ceva ce mi-am dorit de mult timp. (...) Voi fi mamă - şi nu doar de unul, ci de doi. Nu-mi vine să cred", le-a declarat actriţa în vârstă de 48 de ani gazdelor emisiunii.

Actriţa din "Million Dollar Baby" şi-a împărtăşit, de asemenea, fericirea de a putea da, în sfârşit, vestea, adăugând: "Este atât de frumos să pot să vorbesc despre asta şi să o împărtăşesc".

În 2018, Swank s-a căsătorit cu antreprenorul Philip Schneider, după mai puţin de doi ani de relaţie.

Actriţa a fost recompensată cu Oscar pentru rolurile sale din "Boys Don't Cry" şi "Million Dollar Baby". 

Ce să mănânci când ești însărcinată?

În timpul sarcinii, alegerea alimentelor trebuie să fie cât mai variată, o condiție fundamentală pentru o alimentație echilibrată. Acest lucru se datorează faptului că niciun aliment nu poate fi considerat complet în sens absolut, adică să conțină toți nutrienții (carbohidrați, proteine, grăsimi, vitamine, săruri minerale și fibre) în cantitățile necesare pentru a acoperi nevoile mamei și ale copilului nenăscut.

Dacă nu există indicații speciale de la medicul personal, este bine să consumați la fiecare masă:

- alimente care conțin carbohidrați complecși: primele feluri pe bază de paste, orez, cereale sau pâine, de preferință integrală;

- o porție de proteine ​​la alegere: pește, leguminoase, tofu, brânză, ouă, de preferat carne albă;

- cel puțin o porție de legume de orice fel;bea cel puțin 2 litri de apă în timpul zilei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel