Adevărata compatibilitate a zodiilor. Din seria - Daniela Simulescu ne răspunde

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Ne întrebăm de multe ori atunci când întâlnim pe cineva dacă suntem compatibili cu persoana respectivă. Avem sentimentul că pe baza zodiei noastre și a persoanei respective am putea trasa un curs al viitoarei relații care să ne ducă spre adânci bătrâneți. De cele mai multe ori nu este ceea ce credeam. De ce oare? 

Odată cu compatibilitatea intrăm într-o zonă mult mai amplă decât am putea să credem. Este vorba aici despre detalii, situația este mult mai complexă pentru a fi judecată din punctul de vedere al zodiei, de aceea, poate ar fi bine să pornești de la astrograma ta înainte de toate. După aceea să cauți despre importanța poziției Lunii despre care poți afla lucruri nebănuite aici sau te poți inspira de aici ca să îți dai seama că ceea ce vezi la prima întâlnire este, de fapt, Ascendentul!

Daniela Simulescu ne răspunde încă o dată și ne spune că felul în care vedem noi compatibilitatea nu este unul realist. Nu putem să credem acele idei generale despre faptu că zodiile de foc s-ar înțelege bine între ele. Este un mit și trebuie să fii copil ca să crezi că doar dacă ești Berbec te vei înțelege bine cu un Leu doar pe baza zodiei, a poziției Soarelui. Zodia este doar o fărâmă din complexitatea astrologiei și din toate sectoarele acesteia, fără să mai punem la socoteală modalitățile de abordare.

Desigur, este o chestie drăguță să cauți pe internet detalii generale cu ajutorul cărora te poți destinde sau te poți distra, însă nu ține cont de ele! Dacă întâlnești un Scorpion nu îi zice imediat, măi, ești Scorpion, nu mă amestec cu tine pentru că vrei să mă manipulezi, nu este o atitudine care să ne ajute prea mult. 

Mai degrabă, sugerează astrologul Daniela Simulescu, să ne uităm unde are Venus persoana respectivă. Dacă întâlnim pe cineva cu Venus în Capricorn, înseamnă că este adeptul relațiilor lungi și stabile, chiar dacă, să zicem, are Soarele în Vărsător și am crede că e mai aventurier. 

Uitați-vă, așadar, la propria voastră astrogramă și apoi comparați-o cu astrograma partenerului sau a posibilului partener și abia atunci puteți avea o privire mai de ansamblu, însă chiar dacă acestea ar denota o doză mare de compatibilitate și ar exista chiar și chimie și atracție, asta nu înseamnă că va garanta o relație pe termen lung. Ar putea să nu se lege nimic pentru că nu e momentul, pentru că fiecare are o lecție de învățat și toate vin la timpul lor. 

Cum spuneam și mai devreme, Luna este cea care s-ar putea să intereseze cel mai mult, alături de Venus, dar și de Marte. Luna este cea care arată cum este interiorul persoanei respective, ce anume ascunde, ce traume are. citiți aici mai multe despre ce ascund cei care au Luna în semne de Pământ

Totodată, nu îl pierdeți din vedere pe Mercur. Acesta ar putea veni cu detalii impresionante despre cum comunicăm, cum ar fi comunicarea cu partenerul respectiv. Aici este o doză importantă de compatibilitate pentru că știm foarte bine cât de mult contează să putem comunica cu cineva, stă la baza relației, până la urmă. O relație unde nu se comunică bine va deveni un calvar mai devreme sau mai târziu. 

Compatibilitatea aceasta, oricât de bună ar fi, nu îți garantează „forever after”, chiar dacă sunteți super compatibili nu există garanții că veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți. E nevoie să existe și planuri comune de evoluție în cuplu. De multe ori, atracția vine dintr-o zonă de traumă comună, iar partenerii vor funcționa mai bine în cuplu ajutându-se reciproc, rezolvându-și împreună problemele. 

Așadar, pe viitor, nu mai judecați oamenii la prima vedere, nu atrageți și nu respingeți o relație doar pentru că ați auzit că X este zodia Y. 

Urmăriți mai jos întreaga emisiune despre compatibilitate în interpretarea astrologului Daniela Simulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel