NOUĂ afirmații de rostit în perioada retrogradării lui Mercur. Cum să îți fie mai ușor

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Ca să poți trece mai ușor de perioada retrogradării lui Mercur, planeta comunicării, ce ar putea aduce în viața ta diverse blocaje și întârzieri, ai putea să încerci să rostești niște afirmații. Citește mai jos mai multe despre Mercur retrograd și câteva afirmații utile. 

Pe 10 mai 2022 Mercur retrogradează în semnul Gemenilor. 

Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca fiind un timp al haosului cosmic și asta pentru că această mică, dar puternică planetă are control asupra tuturor lucrurilor de natură logistică. Gândirea, scrierea, comunicarea, calcularea, programarea și sincronizarea se încadrează în jurisdicția planetară a lui Mercur - deci, atunci când se retrogradează, poate avea în mod evident un impact major asupra carierelor noastre. Este posibil ca lucrurile să se oprească sau să se lovească de obstacole. Este ușor să confundați sau să treceți cu vederea detaliile, așa că verificați din nou e-mailurile profesionale pentru greșeli.

Așadar, retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. Vom fi nevoiți să ne dăm seama în ce ne investim banii. Sau dacă nu cumva alergăm după mai mulți iepuri și nu prindem niciunul. Ne vom lovi de rigiditatea celor din jur în ceea ce privește negocierile.

„Mercur retrograd are o reputație nedorită de nicio altă planetă. Am ajuns să ne folosim de el ca motiv pentru  tot ce nu ne iese. Da, este adevărat că în perioadele de retrogradare ale planetei comunicării, din punctul de vedere al statisticii astrologice, avem de-a face cu destule încurcături. Dar până la urmă, rostul retrogradării este să ne facă mai calculați, mai răbdători și conștienți de faptul că suntem oameni, adică supuși greșelii. Mai bine zis, să ne dea mai dea o șansă”, ne transmite și astrologul Daniela Simulescu.

Set de afirmații de rostit în perioada retrogradării lui Mercur:

1. Starea mea emoțională de acum vine doar pentru a-mi arăta ce anume trebuie să vindec.

2. Mă retrag în interiorul meu pentru a putea găsi inspirația divină.

3. Mă rog pentru ca toate aceste situații să fie spre binele meu.

4. Las în urmă tot ceea ce nu mai este bun pentru mine. 

5. Îmi transform reacțiile în compasiune și înțelegere.

6. Îmi încetinesc ritmul, mă relaxez.

7. Totul poate fi doar o aparență. Trimit iubire și primesc iubire.

8. Faptul că mă gândesc că nu am de ales este tot o formă de a alege.

9. Viața mea este în echilibrul perfect atunci când îmi ascult inima.

sursă afirmații: spiritualityhealth.com

ai aflat deja câte oportunități aduc evenimentele astrologice ale acestei perioade? Cum poți profita de Jupiter în Berbec și de Mercur retrograd.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel