Ajustarea situațiilor financiare pentru Rac, Scorpion și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop bani. Zodiile de apă nu au ca preocupare partea financiară până la final de 2023. 

Saturn și-a oprit retrogradarea în semnul Peștilor. Zodiile de apă vor fi mai susținute să se ocupe de partea pragmatică a vieții. Până la final de 2023, vor avea șansa să se maturizeze pe plan financiar sau să înceapă să simtă că munca lor dă roade. 

Rac/Ascendent în Rac

Atunci când Jupiter se află în casa a 11-a a horoscopului tău, fie el și în mers retrograd până pe 30 decembrie, cu siguranță vei culege roadele muncii depuse în ultimii ani. Acest tranzit aduce beneficii semnificative, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche. Banii respectivi nu trebuie aruncați în stânga și dreapta. Retrogradarea lui Venus, din perioada 23 iulie și 4 septembrie, ți-a oferit numeroase lecții pe plan financiar. Deci, până la final de 2023, ar trebui să fii mai chibzuit. Recomandarea astrelor ar fi să amâni achizițiile importante pentru mai târziu. Prietenii vor fi acolo pentru a-ți oferi sprijin, vei descoperi că ai și protectori în jurul tău.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

E clar că, până la finalul anului și nu numai, banii nu sunt singura ta preocupare! Cu Jupiter retrograd în casa a șaptea, cea a relațiilor afective și a parteneriatelor, viața personală devine prioritară. Deși pot exista temeri financiare, este important de știut că lucrurile se vor așeza favorabil pentru tine. Cu Saturn în casa a cincea, adopti o atitudine mai serioasă. Vei cheltui sume semnificative doar pentru cei dragi sau pentru achiziții cu caracter durabil. Din 24 noiembrie, Marte, propriul guvernator, va intra în casa banilor și s-ar putea să te ajute să îți crești veniturile din muncă proprie până la final de 2023. 

Pești/Ascendent în Pești

Tranzitul lui Saturn în semnul, și acum și în mers direct, te împinge să crești și să te maturizezi pe toate planurile. Este posibil să preiei responsabilități suplimentare în familie, iar veniturile tale să fie mai limitate. Alții pot decide să investească în educație sau să facă alte cheltuieli pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Unii își vor consolida relațiile sau vor lua decizia de a se muta în propria locuință. Cu alte cuvinte, nu mai poți risipi banii fără discernământ, viața te determină să cauți cele mai bune oferte în raport cu calitatea. 

Citește și Beneficiile lui Venus în Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel