Alec Baldwin ar putea fi urmărit penal după ce a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage

Alec Baldwin ar putea fi urmărit penal după ce a împușscat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.

Urmărirea penală împotriva actorului Alec Baldwin, care a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare a unui western, săptămâna trecută, nu este exclusă în acest stadiu, a declarat miercuri procuroarea responsabilă cu ancheta în acest caz, relatează  Agerpres, citând AFP.

Toate opţiunile sunt pe masă în acest stadiu şi nimeni nu este exclus cu privire la posibile urmăriri penale, a declarat procuroarea din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, într-o conferinţă de presă.

El a fost cel care a tras cu arma, a declarat şeriful Adan Mendoza din comitatul Santa Fe, statul New Mexico.

Percheziţiile efectuate la ferma Bonanza Creek, unde Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe 21 octombrie, au dus la confiscarea a 500 de muniţii, a precizat şeriful. În aşteptarea constatărilor criminalistice, anchetatorii cred că este vorba de un amestec de cartuşe false, cartuşe goale şi muniţie reală.

Vom stabili cum (această muniţie reală) a ajuns pe platoul de filmare, de ce a fost acolo, pentru că nu ar fi trebuit să fie acolo, a subliniat Mendoza.

Recomandările foarte stricte ale industriei cinematografice în materie de arme de foc interzic prezenţa muniţiei reale pe un platou de filmare, tocmai pentru a preveni acest gen de accident. 

Producătorii filmului "Rust" au angajat firma de avocatură pentru a realiza o anchetă

Producătorii filmului "Rust" au angajat firma de avocatură Jenner & Block pentru a investiga circumstanţele în care s-a produs accidentul mortal de săptămâna trecută, când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe platoul de filmare de actorul Alec Baldwin, informează Agerpres, citând Reuters.

Într-o scrisoare expediată echipelor tehnice şi actorilor din distribuţia filmului "Rust" în noaptea de marţi spre miercuri, producătorii acestui western au anunţat că firma de avocatură Jenner & Block "va beneficia de o autonomie deplină pentru a chestiona pe oricine doreşte şi pentru a formula orice concluzie". Ancheta va fi condusă de avocatul Brandon Fox, director-partener al filialei din Los Angeles a acestei companii.

Echipa de producţie a mai spus că în această perioadă cooperează cu autorităţile americane care anchetează incidentul petrecut joia trecută pe un platou de filmare din statul New Mexico.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel