Alexandru T. Zărnoianu vine la interviurile Astrosens

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Alexandru T. Zărnoianu /Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Alexandru T. Zărnoianu /Foto: arhivă personală

Continuăm seria interviurilor cu specialiști din zona artelor divinatorii.

Anul 2022 se anunță unul ofertant din punctul de vedere al numerologiei. Se pare că va fi un al al emoțiilor.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut si formator. Membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic. Un nativ Berbec, cu marcaj de Pești în astrograma natală. Deci omul potrivit pentru a ne oferi mai multe informații despre cum ne vom înțelege, integra și exprima toate emoțiile care ne-au năpădit în 2020 și 2021.

“Vibrația 6 a anului vine să pună benzină pe foc fricii care deja există. Accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și coboară (sau menține) omul în vectorul 3-6-9, al subconștientului. Ne pune față în față cu latura noastră animalică, cu toate traumele noastre emoționale, mentale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm și chiar refuzăm să le acceptăm. 6 vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale și manifestările în această direcție.

Testele cu care ne vom confrunta la nivel general le găsim în contextele lui 2, 4, 6 și 8. Cel mai potent și des ne întâlnim cu 2, cu tot ceea ce ține de emoție, cooperare, parteneriat. Aspectul emoțional, printre altele, este și cel care ne modifică percepția asupra lumii, a evenimentelor, cât și a imaginii de sine. Este cel care ne conferă energie și ne influențează intuiția și sistemul nostru imunitar.

Anul 2022 va veni cu multă energie, multe lecții și va accentua mult ceea ce deja există în noi și în lume. Este de responsabilitatea noastră, a fiecăruia, să gestionăm toate aceste aspecte care, în principal, vin din înăuntrul nostru.” Aceste cuvinte sunt doar o parte din cele pe care Alexandru ni le va împărtăși în cadrul unei emisiuni.

Interviul va fi difuzat miercuri, 1 decembrie, pe canalul de youtube Astrosens. Dacă nu te-ai abonat, o poți face de acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel