Alimente și superstiții: 6 curiozități din lume

Autorul articolului: Elena Didila |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Photo form PxHere
Photo form PxHere

Chiar dacă nu ești o persoana superstițioasă, este interesant de știut cum interpretează unii oameni întâmplările banale din farfurie și bucătărie.

Plantează ceapă pentru a face alegerea corectă

Te confrunți cu o alegere importantă și nu știi ce să faci? Simplu, plantează ceapa! Asociați fiecare bulb de ceapă cu o alternativă și primul bulb care va crește va fi alegerea potrivită pentru dvs. Ceapa este, de asemenea, răspunzătoare (ca și în cazul usturoiului) pentru capacitatea lor de a alunga afecțiunile și ghinionul și, din acest motiv, se obișnuia să le atârne în pragul casei, scrie Weeshop.

Banane la bord? Nu multumesc!

În Marea Britanie se crede că transportul bananelor este un semn rău: echipajul ar putea fi pus în pericol sau călătoria de pescuit compromisă. 

Kalimera și aparat de cafea

Arta cafeomaciei, adică citirea zațului de cafea pentru a prezice viitorul, are origini străvechi și este practicată în toate colțurile lumii. În Grecia , însă, pentru a afla ce îi așteaptă în viitorul apropiat, se bazează pe cafeaua și pe bulele care se formează la suprafață pe măsură ce se toarnă în ceașcă: dacă se îndepărtează, se prevede un viitor cu unele obstacole, în timp ce dacă se apropie, se așteaptă un viitor luminos!

Uno, dos, tres... Struguri!

Este o tradiție tipic spaniolă și sud-americană. În ultimele 12 minute ale Revelionului se mănâncă 12 struguri, câte unul pentru fiecare lună a anului care urmează, iar pentru fiecare strugure se exprimă o dorință pentru noul an.

Ceai, zahăr și apoi lapte. Altfel rămâi singur

Este bine cunoscut cât de important este ritualul britanic al ceaiului, dar știai că trebuie respectată o reglementare strictă? Ei bine, după ce ați turnat băutura, trebuie să adăugați mai întâi zahărul și apoi laptele. Nerespectarea comenzii ar însemna să ratezi nunta... Riscul este al tău!

Nooooodles toate întregi

Ele sunt simbolul longevității și sănătății și, după cum spune tradiția chineză, tăițeii nu ar trebui să fie rupti nici cu bețișoare, nici cu dinți. Motivul? Ei bine, există riscul de a scurta existența.

Cunoașteți vreo altă credință care leagă mâncarea de superstiții? Spune-ne în comentarii.

 

Citește și:

TREI obiecte de evitat în casă, aduc ghinion! Patru obiecte care atrag norocul

Ce este ghinionul? Există momente în viață în care încerci cât de mult poţi, dar lucrurile ies pur și simplu pe dos. Există ghinion? Există vreo modalitate de a împiedica sau ameliora lucrurile negative care ni se pot întâmpla?

În Univers, totul este vibrație și se știe că atragem ceea ce suntem sau emitem prin gânduri, cuvinte sau fapte. Având în vedere acest lucru, în Univers nu există „ghinion”. 'Norul gri' care pare să te urmărească peste tot are de-a face cu o stare mentală mai degrabă, potrivit themagichoroscope.com. Ce ne face să avem vibrații atât de scăzute de energie? Acțiunile negative desfășurate în trecut creează un dezechilibru de energie. În acest sens, tot răul pe care îl facem, într-un fel sau altul, ne revine întotdeauna. Într-un exercițiu de onestitate, ar trebui să ne revizuim acțiunile pe parcursul ultimelor luni... Am mințit des? Ne dorim lucruri rele pentru alții? Am stricat poate planurile altcuiva? Ghinionul, în acest caz, provine dintr-un comportament rău intenționat și, mai ales, fără a folosi conștiința.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel