Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a fugit în Israel, după ce a criticat războiul din Ucraina

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a fugit în Israel, după ce a criticat războiul din Ucraina / Foto: captură video Youtube
Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a fugit în Israel, după ce a criticat războiul din Ucraina / Foto: captură video Youtube

Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a plecat în Israel, după ce a criticat public războiul din Ucraina.

Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a anunţat luni că se află în Israel, transmite Agerpres. Cântăreaţa rusă a făcut acest anunț la trei săptămâni după ce a denunţat războiul declanşat de preşedintele Vladimir Putin în Ucraina şi după ce a spus că acesta transformă Rusia într-un paria la nivel mondial, informează Reuters.

"Mulţumesc armatei mele de mai multe milioane de fani pentru dragostea lor şi sprijinul lor, pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciuni", a scris pe Instagram cântăreaţa Alla Pugaciova, în vârstă de 73 de ani, o legendă a muzicii pop sovietice şi post-sovietice şi care este, probabil, cea mai cunoscută femeie din Rusia.

Alla Pugaciova: Din Ţara Sfântă, mă rog pentru voi şi pentru pace



"Din Ţara Sfântă, mă rog pentru voi şi pentru pace. Sunt fericită!", a adăugat ea.

Alla Pugaciova este cunoscută de mai multe generaţii de ruşi pentru o serie de cântece de mare succes, precum "Milioane de Trandafiri Roşii" din 1982, şi pentru rolul jucat în filmul din 1978 "Femeia care cântă".

Luna trecută, Alla Pugaciova a spus că războiul din Ucraina ucide soldaţi ruşi în scopuri iluzorii şi reprezintă o povară pentru oamenii de rând. De asemenea, ea a cerut atunci să fie trecută pe lista "agenţilor străini" după ce soţul său, actorul şi prezentatorul de televiziune Maxim Galkin, în vârstă de 46 de ani, a fost inclus pe acea listă în data de 16 septembrie.

Artista a fost premiată în trecut de Putin



Alla Pugaciova şi Maxim Galkin au plecat în Israel în martie, la o lună de la invazia rusă din Ucraina, însă artista s-a întors în luna august în Rusia împreună cu copiii săi.

Artista a fost premiată în trecut atât de preşedintele rus Vladimir Putin, cât şi de predecesorul său, Boris Elţîn. Atunci când Mihail Gorbaciov a murit în luna august, Alla Pugaciova l-a lăudat pe ultimul lider sovietic pentru că a permis libertatea şi a respins violenţa.

Propunerile făcute de Elon Musk pentru "pacea din Ucraina", apreciate la Kremlin

Kremlinul a salutat propunerea lui Elon Musk, care a sugerat un posibil acord de pace pentru a pune capăt războiului din Ucraina, după ce Kievul l-a criticat pe Musk pentru termenii propunerii, despre care acesta a transmis că favorizează Rusia.

"Este foarte constructiv că cineva ca Elon Musk caută o soluţie paşnică de a ieşi din această situaţie", a declarat Dmitri Peskov reporterilor, în cadrul unei conferinţe telefonice. "Comparativ cu numeroşi diplomaţi profesionişti, Musk încă mai caută moduri de a se ajunge la pace. Şi ajungerea la pace fără a îndeplini condiţiile Rusiei este absolut imposibilă", a adăugat el.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a răspuns propunerii lui Musk prin propriul său sondaj pe Twitter, în care a întrebat: "Care @elonmusk vă place mai mult? Cel care susţine Ucraina (sau) cel care susţine Rusia."

Sondajul lui Musk a strâns mai mult de 2,5 milioane de voturi, dintre care 60% se opun propunerii. Moscova a fost întotdeauna deschisă negocierilor pentru încheierea conflictului, a adăugat Peskov. El a criticat noul decret ucrainean, semnat de Zelenski, care susţine că Ucraina nu va negocia direct cu Putin pentru a încheia conflictul, scrie Rador. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel