Amos, tarotolog, despre vindecare: „Nu cred că viața noastră pământească ar trebui să fie un tratament continuu”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Amos/ Sursă foto: Canal Youtube @Adevaruldintine
Amos/ Sursă foto: Canal Youtube @Adevaruldintine

Tarotologul Amos a fost invitat la podcastul „Adevărul din Tine”, prezentat de Luiza Martin. Iată ce ne spune despre suferință și vindecare!

„Oamenii rămân adesea blocați în gândurile lor, având senzația că dacă au emis un gând, acesta este definitiv și nu poate fi schimbat. Totuși, gândurile pot fi modificate, cel puțin din punctul meu de vedere și din experiența mea de până acum.”, spune Luiza Florentina Martin.

Ce crede Amos despre această afirmație? „Pentru a nu mai judeca, trebuie să devenim observatorii propriei noastre vieți. Oamenii trăiesc în gândurile lor, și rămân astfel până la sfârșit. De ce ne-am permite să punem o etichetă și să ne dăm cu părerea despre capacitatea sau incapacitatea unui om? Nu avem niciun motiv să facem asta. Rolul nostru, cel puțin aici pe pământ, este să ne vedem de treburile noastre, de misiunea noastră și să facem tot ce ne stă în putință să creștem.”

Tarotolog Amos. Etalare pentru o zodie de apă: Se deschide un portal de abundență!

Ce ne mai spune tarotologul despre suferință? „Consider suferința ca fiind necesară. Nu putem exclude suferința din viața omului, la fel cum nu putem exclude testele, provocările, relațiile și dificultățile. Trebuie să acceptăm să trăim și tristețea, și blocajele, și experiențele dificile, la fel cum ne place să trăim fericirea. Orice acțiune are și o reacțiune. Dacă am luat o decizie, la un moment dat trebuie să mă aștept la efectul de domino. Va fi bine sau nu pentru mine, dar perioada de suferință și blocaj este perfect normală. Nu poți trece de la o stare la alta imediat.”

Cum ne vindecăm, din perspectiva lui Amos?

„Nu cred că viața noastră pământească ar trebui să fie un tratament continuu. Vindecă-ți asta, vindecă-ți cealaltă, dacă ești așa înseamnă că ai avut probleme cu tatăl sau mama. Hai să fim serioși, toată lumea are probleme și cu tata, și cu mama. Toți ne-am simțit neiubiți la un moment dat, toți avem răni de respingere sau abandon. Eu mă pot înțelege pe mine, dar nu vreau să fac din asta o permanentă psihologie a vieții mele. Pentru că atât psihologia cât și spiritualitatea, dacă nu sunt echilibrate, duc la nebunie.”

Legenda zodiacului chinezesc. De unde provin cele doisprezece animale ale horoscopului?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel