Amos, tarotolog: Există pactul de vânzare a sufletului sau este doar un mit?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Sursă foto: Canal Youtube @VERUMDAEMONIORUMTAROT
Sursă foto: Canal Youtube @VERUMDAEMONIORUMTAROT

Faima a fost des asociată cu vânzarea sufletului. Cât de real este acest aspect? Află originea practicii și cum este folosită la Hollywood!

Pe noul său canal de YouTube @VERUMDAEMONIORUMTAROT, Amos, tarotolog și demonologist, ne vorbește despre practicile care au legătură cu entitățile demonice. Iată explicațiile acestuia pentru practica vânzării sufletului. Este mit sau realitate?

Practica de vânzare a sufletului nu este ceva nou și nu are loc numai la celebrități. Aceasta are loc din secolul al 19-lea, odată cu explozia Științelor Ezoterice.

În general, oamenii care apelează la vânzarea sufletului nu se simt suficient de puternici, capabili și consideră că nu au abilitățile necesare pentru a-și îndeplini o anumită dorință.

Dorințele se referă la aspectele materiale, iar persoanele asociază demonii cu aceste lucruri. Omul și-a dorit dintotdeauna să fie bogat, celebru și să dețină proprietăți. Diferența dintre cei care doar își doresc și cei care fac ceva în acest sens este voința. Pactul cu o anumită entitate reprezintă o slăbire a voinței.

Ce este pactul? O promisiune, un contract care poate fi scris sau verbal. Există unele celebrități care semnează respectivele "contracte" cu propriul sânge sau se pot lega doar în spirit. Amos precizează că nu toate pacturile se leagă de acești demoni, prin urmare eșecul sau celebritatea unora nu are legătură cu ei. Vânzarea sufletului nu este întotdeauna o condiție.

Unele vedete de la Hollywood au menționat că și-au sacrificat spiritual un anumit membru al familiei pentru a avea succes. Condițiile contractuale sunt impuse de cel care dorește pactul.

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

De regulă, nimeni nu trece prin acest proces de unul singur, ci se face colectiv. Pentru ritual se formează un cerc, se invocă entitatea, iar doritorul renunță la credința acestuia, după care precizează ce sacrifică în schimbul dorințelor sale. Cu toate acestea, efectele ritualului nu sunt imediate. Este necesar să te dedici în totalitate respectivei cauze. În plus, este ca și cum ai scoate partea frumoasă a sufletului, cea spirituală, și rămâne doar ce este material.

Oamenii care recurg la astfel de practică mai au, totuși, acces la mântuire, eliberare. Unii dintre practicanți s-au eliberat de pactul făcut, deoarece și-au dat seama că este greșit și și-au dedicat viața credinței. Într-un aspect negativ, acești oameni rămân cu sechele. Se retrag în solitudine după încheierea pactului, deoarece rămân cu frici imense.

Vă recomandăm și o carte foarte bună despre acest subiect: "Portretul lui Dorian Gray" de Oscar Wilde, unde autorul prezintă denigrarea umană prin care trece personajul principal în urma vânzării sufletului. Dorian Gray își dorește tinerețea eternă, pe care o și primește, dar în urma unui pact cu diavolul situația începe să degenereze.

                                                   

Citește și Noaptea întunecată a sufletului: Când apare și cum să depășești acest moment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel