Amos vine la interviurile Astrosens

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 07 sep 2021, 22:34 | Categorie: Tarot
Sursă foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Sursă foto: arhivă personală

Continuăm seria interviurilor cu specialiști tineri din zona artelor divinatorii.

Următorul invitat este Paul Ionuț Simbotin, cunoscut ca Amos.

Și din respect pentru dorința lui, dar și pentru comunitatea de fani pe care și-a construit-o în ultimii ani, îi vom spune doar Amos.

Se descrie a fi „umanist-visător”. Aș spune că așa trebuie să și fii când studiezi/practici tarotul, și mai ești interesat și de studiul Kabbalei, al Hermetismului și al Astrologiei. Doar este un nativ Vărsător! Amos are o poveste de viață demnă de un serial de succes, sau de unul care să îți arate că există multiple posibilități în viață. Nu te-ai gândi că un om care a ales să se retragă la un moment dat în Muntele Athos și să aleagă mediul monahal s-ar ocupa cu domenii ezoterice, nu-i așa?

Să recunoaștem! În România, tarotul are o faimă negativă. Și sunt sigură că printre voi sunt oameni care au prejudecăți serioase despre acest subiect. Cu ajutorul lui Amos, voi încerca să aduc o nouă perspectivă. De altfel, modul în care se ocupă de pasiunea lui e o gură de aer proaspăt în lumea aceasta ezoterică.

Că altfel, dacă nu ar fi funcționat, tarotul nu ar fi existat în continuare! Iată că există de sute de ani și oamenii încă apelează la această artă divinatorie. Și nu este o simplă joacă! Presupune studiu, practică intensă și serioasă, cunoașterea unor domenii conexe, o intuiție puternică, fler la oameni. De multe ori pare așa un obicei pueril: un om care împarte niște cărți pe masă și își dă cu presupusul. Nu, nu este deloc așa! Există ceva magic în rânduiala cărților de tarot. 

Amos ne va vorbi, în premieră și exclusivitate, despre cele mai importante momente din cariera sa, dar și despre cum se anunță sfârșitul anului pentru România.

Interviurile vor fi difuzate miercuri, 8 septembrie, pe canalul de youtube Astrosens. Dacă nu te-ai abonat, o poți face de acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play