Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de joi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
pexels.com

Există semnificaţie pentru orice în astrologie, iar fiecare zi din an este marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă, la fel este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din cele mai vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn.

Totodată, strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut?

Copilul de joi are mult de mers!

Ziua de joi este de fapt cunoscută ca ziua lui Thor, zeul mitologic al tunetului, cunoscut și sub numele de Jupiter. Thor sau Jupiter este optimist, genial și, în general, este perceput ca un zeu amuzant. Acest lucru înseamnă că bebelușii de joi devin sufletul petrecerii, oriunde s-ar afla!

Desigur, rândul de mai sus susține că bebelușii de joi au „mult de parcurs”, ceea ce poate fi interpretat ca un semn de ambiție, de experimentare în viață.

Cea mai benefică dintre planete, Jupiter simbolizează expansiunea, fericirea, optimismul, umorul și perspectiva, ceea ce înseamnă că nativul născut într-o zi de joi va fi jovial, generos, dar are și tendința de a se păcăli singur.

Aceasta este o planetă a învățăturii și un copil născut într-o zi de joi va avea întotdeauna o filozofie specială de împărtășit lumii.

Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul solar și definește optimismul pur, credința și invincibilitatea. Este mirarea pe care o ai când mergi la munte și privești culmile înalte. Este și înțelepciunea care apare din întrebarea: "De ce să nu încerc?”. Această planetă ne învață că, dacă avem încredere și credință, posibilitățile noastre nu au limite.

Să ne amintim ce semn din zodiac este guvernat de Jupiter!

Este vorba despre Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este condus de planeta Jupiter. Cine este Jupiter? Arhetipul expansiunii și al creșterii, făcându-i pe Săgetători iubitori de călătorie, aventură, dezvoltare personală și spontaneitate. Norocul este, de asemenea, asociat cu Jupiter, iar Săgetătorul are o energie pozitivă incredibilă.

Săgetător, ești un semn mereu în mișcare. Mai mult, ești cel mai bun prieten de aventură pe care și l-ar putea dori cineva. Vrei să vezi și să experimentezi totul și probabil că te vei distra făcând asta. Oamenii sunt atrași de spontaneitatea și vibrația ta pozitivă. Nu există un partener mai bun decât tine pentru a vedea obiectivele turistice și a explora lumea.

Nativii care au Jupiter într-un semn de Foc: ții foarte mult la propriile tale opinii, credințe și percepții și s-ar putea să o iei destul de personal dacă alții nu sunt de acord cu ele! Îți construiești propriile oportunități și gândești la scară mare, îți asumi riscuri calculate și arăți încredere.

Momentul cel mai bun din an pentru a-ți realiza obiectivele este atunci când Soarele este în semne de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. 

În cazul în care nu știi care este semnul în care se afla Jupiter atunci când te-ai născut, începe prin a citi Efemeride Jupiter 1920-2044, ca să găsești tranzitele lui Jupiter.

Îți recomandăm să citești și: Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de miercuri?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel