Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de luni?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Există semnificaţie pentru orice în astrologie, iar fiecare zi din an este marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă, la fel este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

 

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din cele mai vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn.

Totodată, strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Practic, ce spune despre tine ziua în care te-ai născut?

Într-o poezie populară în creșe, din secolul al XVI-lea, intitulată chiar "Copilul de luni", se spune că cel ce s-a născut în prima zi a săptămânii are un chip frumos.

Dacă știm Luna unei persoane, înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, știm cum este pe interior, știm care sunt nevoile sale clare în viață. În funcție de Lună, aflăm detalii unice despre familie, despre relația cu mama, despre copilăria persoanei respective, precum și felul în care procesează aceasta emoțiile.

Știm ce ne face bine, ce ne aduce echilibrul interior. Luna este ceea ce nu vede nimeni, de aceea putem să îl numim orizontul cel mai fascinant al nostru!

Luni: Ziua Lunii

Conduși de Lună, bebelușii născuţi în zilele de luni sunt persoane sensibile, dar pline de viaţă. Acești oameni sunt intuitivi, emoționali și destul de romantici.

Mai mult, așa cum Luna creează schimbări pe Pământ, "un copil al lunii" este foarte predispus la schimbări de dispoziție. Mareele oceanelor și multe dintre ciclurile vieții noastre sunt influențate de Lună. Astfel, acest corp ceresc este cheia pentru viața de acasă, pentru genetică, dar și pentru viața de familie.

Un copil născut în această zi va primi mari satisfacții în acest sens. Acestor oameni le place să fie acasă, preferă un sentiment de securitate și consecvență și au o înțelegere intuitivă de a-și croi propriul drum în lume.

De fapt, Luna este o entitate maternă înrădăcinată în devotamentul față de bunătate și față de familie. În acest sens, despre oamenii născuți lunea se spune că sunt materni, sensibili, adaptabili și amabili.

Este posibil să-și ia timp să ia decizii, să-și dezvăluie adevărul (și pe al altora) în moduri misterioase și să fie în mod natural intuitivi. Copiii de luni sunt și atrăgători fizic, deoarece se crede că au un chip cu trăsături frumoase!

Să ne amintim ce semn din zodiac este guvernat de Lună!

Racul este semnul din zodiac guvernat de Lună. Luna este reprezentativă pentru emoțiile noastre, femininul, apa, întunericul care trăiește în noi toți (partea întunecată a lunii) și fazele prin care trecem cu toții, în mod natural. Racii sunt semne care se află în contact cu emoțiile lor, care pot fi foarte intense uneori, dar şi uşor schimbătoare.

Luna reprezintă, de asemenea, figura cerească a „mamei”, influențând nativii Rac să fie profund legaţi de casă și familie și să dezvolte o înclinație pentru a-i îngriji pe ceilalți. În curând îți vei da seama că, datorită influenței Lunii, cauți de la alții exact ceea ce oferi tu: siguranță și confort.

Citește și: Semnificaţia Lunii în harta natală: Semnul tău lunar dezvăluie totul despre relaţiile din viaţa ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel