Lună Plină 16 februarie. Va începe sau nu războiul? Analiză astrolog Daniela Simulescu

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Oare ce au în comun Luna Plină din data de 16 februarie și invazia Rusiei?

Toată planeta așteaptă ziua de miercuri, 16 februarie, pentru că, în ultima vreme, au circulat tot felul de știri despre o posibilă invazie a Rusiei în Ucraina. Unii stau cu sufletul la gură, alții nu vor să creadă că se poate întâmpla așa ceva. 

Pe 16 februarie 2022, avem o Lună Plină în semnul Leului. Și vă rog să țineți cont că va fi în careu cu Nodurile Lunare. Deci, un moment rar. Precum o întorsătură de destin.

Până pe 12 iulie 2023, Nodul Sud va tranzita semnul Scorpionului, iar Nodul Nord pe cel al Taurului. Discuția despre axa nodurilor lunare este una destul de sensibilă. Acestea reprezintă bagajul cu care pornim la drum și reperele care ne echilibrează. Sau cum se zice în popor: karma și destinul. Când un eveniment ca Luna Plină este în careu cu Nodurile, înseamnă că vom avea de-a face cu o situație neașteptată. În niciun caz, cu una împrăștiată deja în mass-media. Da, pot fi unele tensiuni, însă vă rog să țineți cont că astrele îi invită pe actorii principali să schimbe unele tipare vechi. Adică, războaiele nu mai pot fi ca acelea purtate acum un secol. 

Nodul Sud în Scorpion portretizează puterea ascunsă, în niciun caz cea fățișă. 

Semnul Leului vorbește despre demonstrație, despre cine are cei mai puternici mușchi sau despre puterea supremă. Și cum Luna Plină reprezintă de fapt o umbră a cuiva/ceva, cu siguranță că vor fi detalii la care nu vom avea acces niciodată. Și lupte pentru a arăta cine este “regele junglei planetare”. Și va câștiga cel care va aborda alte tactici. Soarele în Vărsător își dorește un alt soi de război. Și am auzit deseori despre conceptul război hibrid. 

“Războiul hibrid nu se referă doar la un atac armat convențional în care e folosită Armata unui stat, ci îmbină presiunea militară cu acțiuni de propagandă, dezinformare, fake news, atacuri cibernetice, șantaj financiar etc., pentru a destabiliza un stat advers și a îi influența deciziile politice în folosul celui care instrumentează acest tip de război.”, ne-a declarat Tudor Curtifan, redactor-șef defenseromania.ro

Citește și În 2014 Putin a eșuat să împingă Rusia spre granițele României. Ar putea încerca din nou rușii să rupă de Ucraina întreg litoralul Mării Negre?

Și să fie totul și mai clar, trebuie să menționez că această Lună Plină îi activează pe cei care au în astrograma natală marcaj în semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Uitându-ne la actorii principali implicați în această poveste, vă împărtășeșc următoarele din astrogramele lor: 

Joe Biden, președinte SUA: Soare/Mercur/Venus/Marte, toate în Scorpion. Luna în Taur. Pluto în Leu. 

Vladimir Putin, președinte Rusia: Ascendent/Venus în Scorpion. Jupiter în Taur. Pluto în Leu. 

Volodymyr Zelensky, președinte Ucraina: Soare/Venus în Vărsător. Luna/Marte în Leu. 

Xi Jinping, președinte China: Luna/Pluto în Leu. Venus în Taur. Nodul Nord Vărsător/Nodul Sud în Leu. 

Cu alte cuvinte, protagoniștii au în astrogramele lor aspecte în strânsă legătură cu astrograma Lunii Pline de pe 16 februarie. 

Însă avem un factor special. SUA sunt la întoarcerea lui Pluto(în astrograma Declarației Independenței, Pluto se afla la 27 grade Capricorn). Ghiciți unde se află această planetă acum? Exact, la 27 grade Capricorn. Și va fi acolo tot anul 2022 si pentru o bucată din 2023. Ce înseamnă Pluto? Puterea radicală. Ce înseamnă întoarcerea acestei planete? Că, după 246 de ani, revine în același punct și își cere drepturile: asigurarea resurselor subterane, a puterii implacabile și a controlului, restabilirea energiei și a limitelor teritoriale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel