Andreea Cîrstea vine la interviurile Astrosens

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Interviu
Andreea Cîrstea/Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Andreea Cîrstea/Foto: arhivă personală

Continuăm seria interviurilor cu specialiști din domeniile spirituale. Cu Andreea Cîrstea - astrolog și inginer.

Retrogradarea lui Marte în Gemeni ne pune va pune la încercare cunoștințele, răbdare, cuvintele. Planeta resimte deja acest tranzit, mai ales că acesta începe și în preajma eclipselor(pe 30 octombrie). 

Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități. 

Și mi-am propus să invit un specialist care are un Marte retrograd în harta natală. 

Andreea Cîrstea mi-a atras atenția la Congresul Asociației Astrologilor din România. O membră nouă în asociație, dar deja cu experiență. 

Prezentare Andreea

Studii universitare în inginerie electronică și telecomunicații
Masterat în inginerie electronică și telecomunicații
Experiență ca Inginer IT
Astrolog acreditat
Membru Asociația Astrologilor din România
Redactor www.astrotext.ro

Ce o recomandă pe Andreea? Conjuncția Luna-Marte în Capricorn și conjuncția Saturn-Ascendent. Am putea spune că este un inginer astrolog, dar și un astrolog inginer. 

Cred că v-am făcut destul de curioși. Despre ce ne va vorbi Andreea? Bineînțeles despre cum va influența retrogradarea lui Marte fiecare zodie/ascendent până pe 12 ianuarie 2023, dar și despre unul dintre cele mai grele subiecte,  despre tranzitul lui Saturn la Luna natală. Trebuie să vă comunic faptul că Andreea este foarte pasionată de astrologia previzională. 

Interviurile vor fi difuzate miercuri, 26 octombrie, pe canalul de youtube Astrosens. Dacă nu te-ai abonat, o poți face de acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel